Salam perkenalan !

Hai, nama saya Mohd Aqasyah a.k.a Qasyah . Fragrance Director De'Xandra kawasan Jengka, Pahang .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Saya bermula dexandra pada tahun 2019 waktu tu baru je habis Study diploma, Alhamdullilah asbab kenal dengan makmuda lia dan kak erna pada tahun 2017

Semasa saya join saya terus sign up Comprador waktu itu asbab saya jual saya nampal potensi di jengka tiada yang menyerlah dalam dexandra dan waktu itu saya ambil peluang yang ada

Waktu 2020 saya buka satu outlet di arked mara jengka pada bulan 2 sebelum itu belum berlakunya PKP tapi asbab pkp juga sale saya capai 5 angka pertama dan waktu itu kita memang buat Full online marketing

makmuda dan mommy yuyu banyak ajar dan train saya dalam bisnes sehingga sekarang kami ada 60 orang team 2 orang staff 1 kiosk dan satu outlet di jengka pahang

Alhamdullilah 2021 saya capai impian saya untuk naik ke director dan impian saya lagi besar bila mana saya nak ada 1000 pasukan dan bantu mereka bina 5 angka sebulan dan tahun 2022 saya akan bagi yang terbaik

Terima kasih DEXANDRA

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Kenapa saya join Dexandra? salah satu sebab Puan Erna Masa saya jumpa 2017 first time masa ni happy sangat dan Puan Erna sapa saya dengan sangat baik

selain daripada dexandra saya sangat suka semangat Puan Erna sebab saya yakin Puan Erna kemudi kapal kami iaitu dexandra dengan sangat baik.

Saya sangat suka bagaimana Puan Erna drive bisnes Dexandra sehingga terbang tinggi.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Perjalanan saya dengan De'Xandra sangat best.

Saya bermula agent pada tahun 2019 bulan 1 kalau tak silap 1 tahun tu agak mencabar sebab masa ni baru nak belajar menjual

pada tahun 2020 asbab makmuda lia dan mommy yuyu mereka ajar saya untuk buka outlet pertama di bandar jengka pada bulan 2.

Alhamdullilah waktu ni dapat kedai di arked mara dengan sewa yang murah

Semasa pkp tu Qasyah down sangat tapi team chettakiomey sangat bantu sehinga saya capai 5 angka pertama pada bulan 3 dan beberapa bulan saya dalam agent lepas tu saya dapat TOP 1 Agent bawah chettakiomey, TOP 10 Agent Dexandra seluruh malaysia dan banyak lagi, paling best saya dapat menunaikan umrah dan ni reward daripada team chettakiomey iaitu makmuda lia dan mommy yuyu

Selepas saya konsisten selama 3 bulan saya naik director pada bulan 8 2021 kalau tak silap alhamdullilah waktu ni 5 orang naik ke comprador daripada advisor saya dan sekarang target kami ingin mempunyai 1000 pasukan dan daripada mereka 50 orang buat 5 angka sebulan. 

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Visi dan misi syarikat.

02

Produk Berkualiti.

03

Mudah Jual.

04

Sistem yang best.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2021

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Izwan join Dexandra 2020 sebagai advisor pada waktu itu dia buat secara part time sebab masih berkerja Alhamdullilah pada tahun 2021 dapat naik ke comprador area bandar jengka daripada bisnes dexandra sekarang sebulan mampu buat income 4-5 angka sebulan sekarang banyak buat consigment di bandar jengka

FAIZUL IZWAN

Jengka

Ibnu sinar sebelum ni seorang pelajar dan baru je tamat belajar bermula pada tahun 2020 sebagai advisor dan sekarang dia dah naik kepada comprador di bandar jengka pahang Asbab dexandra sebulan mampu buat 4-5angka

IBNU SINAR

Jengka

Salihin dulunya seorang pelajar juga join dexandra semasa pkp 2020 pada mulanya hanya cuba-cuba dengan advisor sekarang dah naik comprador dan pernah jual pewangi kereta 50 pcs 1 bulan daripada income 3 angka sekarang dan buat 4-5angka bulan dengan Dexandra Sahaja sekarang masih lagi belajar di negeri sembilan dan pada masa sama buat dexandra

SALIHIN

Jengka

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ