Wangian BESTSELLER dengan harga PROMOSI ?

“Tahu tak dengan promosi EDP Bestseller kali ni anda boleh dapatkan wangian istimewa hari raya pada harga serendah RM56 je . Betul tu, dengan pembelian sewaktu promosi ni, 3 botol wangian Bestseller EDP De’Xandra hanya RM169 berbanding harga biasa RM210 . Anda JIMAT sehingga RM41 tau . Jom dapatkan Promosi Combo EDP Bestseller untuk Hari Raya anda sekarang ! 

Pernah Tak Anda Nak Travel Tapi Ruang Dalam Beg Tak Muat ?

“Kini Adam & Hawa kembali lagi . Tetapi, kali ini ianya didatangkan khas dalam pek BAHARU TWIST & SPRAY . Lebih mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja semasa musim perayaan ini . LIMITED EDITION yang paling dinanti apabila tibanya Hari Raya Aidilfitri . Stok Terhad . Segera dapatkan hari ini.”

2 Botol RM99 ? Ini Memang JIMAT !

“Berita baik untuk peminat wangian DX Series sempena musim perayaan kali ini . 2 botol wangian dalam siri DX kini hanya RM99 sahaja (Harga Normal RM140) . Barulah anda boleh berhari raya dengan gembira dan JIMAT berganda ! Dapatkan segera siri DX sementara stok masih ada .”

Pernah Tak Anda Masuk Kereta, Tapi Kereta Berbau Hapak ?

“Kalau beraya ni, masing-masing berkongsi kereta, kadang-kadang tu perjalanan jauh dari 1 rumah ke satu rumah yang lain ambil masa yang lama terperap dalam kereta bau dah pelbagai, sebab itulah anda perlukan wangian AIRFRESHENER DE’XANDRA . Lega sikit walaupun ramai orang sumbat dalam kereta.”

Pernah Tak Anda Dah Pakai Perfume Tapi Badan Masih BerBAU ?

“Ada ramai orang mengalami masalah badan berbau . Bau badan yang kuat tak boleh dihilangkan menggunakan perfume semata-mata . Anda mungkin memerlukan ‘sesuatu’ untuk meneutralkan bau badan yang kurang enak sebelum menggunakan wangian kegemaran anda . Dapatkan PROMOSI BODY ODOURLESS DE’XANDRA sekarang dan JIMAT sehingga RM17 untuk pembelian 3 botol .”

Dapatkan Promosi #UNeed4Raya Melalui Lebih 3,000 Pengedar Sah Kami Seluruh Malaysia.