Salam perkenalan !

Hai, nama saya Intan Zulaili a.k.a Kak Intan . Fragrance Director De'Xandra kawasan Teluk Intan, Perak.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Alkisah bagaimana kak Intan boleh terjebak dengan Dexandra apabila sering melihat iklan2 yang lalu lalang di newsfeed fb,masa tu tahun 2016..masa tu sahabat sekolah kak intan menjadi reseller dan terus la contact beliau untuk order..

Kak Intan ni mmg addicted giler dengan perfume😍..so nak tau la De’Xandra ni bauan dia macam mana kak Intan terus beli 2 botol,masa tu bauan essentialle rose dan bond 9..masyaAllah smpai2 je perfume tu kak intan spray la kat tangan dan memang terbaik bauan yang kak intan sembur tu melekat sampai esok pagi dan bauan tu semakin wangi dan sedap bila pakai.

Since dari itu kak intan register terus sebagai agent dan Alhamdulillah asbab dari amazingnya bauan Dexandra itu kak Intan terus melibatkan diri menjadi sebahagian dari jemaah De’Xandra sehingga kini 😍❤️

Pendek ceritanya kenapa kak Intan terjebak dengan De’Xandra ni sebab passion kak Intan yang memang cintakan wangian 😍❤️sehingga suami kak Intan sendiri merelakan diri menjadi partner kak Intan bersama untuk membantu memberi manfaat kepada yang memerlukan di luar sana

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Puan Erna so lovely..penyanyang dan penuh dengan aura cinta ..berada di sampingnya sangat mendamaikan dan matlamat beliau untuk membantu jemaah sangat jelas..

Love u madam😍

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Bermula 2016 sebagai agent dan dalam tempoh setahun lebih dengan dorongan dari suami dan mak stokis Noraliza Alwi dan team kak Intan menjadi stokis Dexandra pada tahun 2018..

Alhamdulillah dalam pada masa itu fokus pada kawasan sahaja dan berjaya merekrut hampir 200 lebih agent dan dropship..dalam pada itu juga Kak Intan berjaya membuka outlet ,shop lot dan juga kiosk..

Alhamdulillah..Kak Intan ingin terus matang dan ingin terus konsisten dalam business De’Xandra ini sentiasa belajar dan terus upgrade ilmu untuk disampaikan pada anak2 team❤️

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Peluang perniagaan yang dibuka.

02

Misi Dan Visi Founder yang jelas.

03

Circle yang Sangat Positif.

04

Team Yang Sangat Best.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2019

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ