Salam perkenalan !

Hai, nama saya Azlina Emran a.k.a Sis Liena . Fragrance Director De'Xandra kawasan Tawau, Sabah .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Sis bermula dengan pada tahun 2015, ketika itu sis adalah seorang surirumah dan mempunyai anak kecil yang berumur 2 tahun. Ketika itu, sis mencari-cari peluang untuk berniaga dari rumah.

Sehingga lah terlihat Puan Erna di media sosial dan dari situlah sis bermula sebagai dropship dengan pendaftaran RM 150.

Semangat Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Puan Erna merupakan wanita yang membuka mata sis bahawa wanita/surirumah juga mampu berjaya.

Personaliti beliau membuatkan sis semakin bersemangat untuk berjaya. Selain itu, sis sangat percaya dengan kualiti produk De'Xandra.

Perjalanan Bersama De'Xandra

Berniaga De'Xandra sangat seronok, banyak perkara yang sis belajar yang mana sis seorang pemalu namun kini mampu untuk berjaya hilangkan sikap malu. Memandangkan kita perlu berhadapan dengan pelanggan dan ragam mereka.

Setelah lama menjadi agen, sis Liena telah dilantik sebagai Stokis De'Xandra Perlis memandangkan ketika itu kerana mengikut suami yang bertugas di situ. Selama menjadi stokis, terlalu banyak pengalaman/pengajaran buat sis. Kami mempunyai agen dan dropship di beberapa buah negeri.

Ketika ini sis mula sedar ilmu perniagaan sangat penting bila kita ingin mengembangkan perniagaan sendiri. Melalui De'Xandra juga, banyak kelas ilmu yang sis dapat hadiri.

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2016

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ