Salam perkenalan !

Hai, nama saya Suzilah Hussien a.k.a Suzy . Fragrance Director De'Xandra kawasan Tampoi.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Sedikit tentang diri Suzy, sebelum berniaga De'Xandra Suzy bekerja makan gaji dan mengambil keputusan untuk menjadi surirumah sepenuh masa selepas berkahwin.

Suzy memang sukakan wangian, sanggup habis beratus ringgit demi sebotol minyak wangi. Apabila pertama kali menggunakan De'Xandra, Suzy terus jatuh cinta kerana kualitinya setanding wangian jenama antarabangsa yang Suzy gunakan. Macam tak percaya jenama tempatan ada produk hebat macam ni.

Suzy tahu, tentu ramai di kalangan penggemar minyak wangi jenama antarabangsa akan berpuas hati dengan kualiti wangian De'Xandra. Tanpa ragu-ragu Suzy terus membuat pelaburan menjadi ejen De'Xandra pada penghujung tahun 2015. Wah, tak sangka dah lama berjodoh dengan De'Xandra.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Suzy suka berniaga, sebelum ni memang banyak jenis produk yang Suzy cuba jual tapi ia tak sama dengan pengalaman bersama De'Xandra.

Suzy bukan saja yakin dengan produk De'Xandra yang berkualiti, tetapi kredibiliti, idea, visi dan misi pengasas De'Xandra iaitu Puan Ernayanee Julaimi yang sangat jelas membuat Suzy yakin yang perniagaan ini mampu pergi jauh.

Suzy tertarik dengan konsep 'jemaah' dan keluarga yang sering ditekankan oleh Puan Erna di dalam perniagaan De'Xandra.

Kita mahu sama-sama berjaya di dalam perniagaan ini bukan hanya memikirkan tentang kejayaan sendiri. Sebaliknya kejayaan bersama yang dititik beratkan. Berjemaah bersama di dunia hingga akhirat. Insya Allah.

Dan tidak dinafikan lagi, perniagaan De'Xandra ini banyak mengubah diri Suzy menjadi lebih baik.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Selepas menimba pengalaman sebagai ejen, Suzy dilantik menjadi Stokis De'Xandra Tampoi pada 2018. Ketika ini Suzy mengusahakan sebuah kiosk di Angsana Johor Bahru Mall dan juga sebuah kedai di Southern City Mall, Giant Extra JB.

Suzy juga memberi sokongan dan melatih ejen-ejen dan dropship yang berminat untuk menguruskan perniagaan secara sepenuh atau separuh masa berdasarkan pengalaman Suzy sendiri dan juga memanjangkan ilmu yang diperolehi hasil dari menghadiri kelas-kelas bersama pakar-pakar dalam bidang perniagaan dan korporat. 

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Produk yang berkualiti dan pelbagai jenis

02

Visi dan Misi syarikat yang jelas.

03

Margin keuntungan yang besar

04

Marketing tools disediakan

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2015 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2018

Kejayaan Suzy Untuk Membuka Kedai & Kiosk Sepanjang Bersama De'Xandra.

Kedai De'Xandra

Southern City Mall, JB

Kiosk De'Xandra

Angsana Mall, Johor

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ