Salam perkenalan !

Hai, nama saya Noor Amalina bt Baharuddin . Fragrance Director De'Xandra kawasan Taiping .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Hai hai hai sedikit tentang saya, sebelum berniaga Dexandra bermacam2 perniagaan yg kami jalankan seperti di pasar malam, mlm dan pelbagai lagi.

Tiba2 tercetus idea nk jual perfume tau sebab perfume macam senang je nk jual.. jadi cari la orang nk ambil borong perfume, lepastu , adik ipar perkenalkan dexandra tau masa tu.. ehh tiba2 jatuh cinta pulakk.. macam bestt jee dexandra ni.. walau masa tu dexandra masih botol bulat jee hihi..

then kami pun daftar la dropship bila dh dpt jual byk botol kami ambil keputusan utk jadi agent… alhamdulillah kumpul2 modal semua kami dapat buka kiosk pertama di aeon mall taiping alhamdulillah syukur sangat masa tu kehidupan kami berubah..

Alhamdulillah sedar tak sedar sekarang dh hampir 7tahun bersama Dexandra dan akan terus kekal bersama Dexandra

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Secara personal tengok Puan Erna beliau sangat humble, lembut, kasih sayang beliau pada team dapat kami rasai..

Kagum dengan Puan Erna sebab beliau sgt muda dan mempunyai legasi yg sangat kukuh.. Visi dan Misi nya sangat jelas membuat kami akan terus bersama Dexandra

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Alhamdulillah sepanjang menjadi agent dexandra kami banyak gunakan saving utk buka kiosk.. nk prepare masuk kiosk banyak pakai duit masa tu..

Alhamdulillah kami masuk kiosk pertama di Aeon Taiping dan seterusnya di Taiping Sentral. Alhamdulillah sekarang kiosk kami ada 4 dan sekarang pada tahun 2022 ni fokus kami nak meramaikan team agent dan dropship..

kami juga fokus nak cari team yg nak buka kiosk.

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ