Salam perkenalan !

Hai, nama saya Suhaila Samsudin a.k.a Kak Sue . Fragrance Director De'Xandra kawasan Majidee, Johor Bahru .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Bismillahirahmanirahim.. Sedikit tentang saya..

Saya seorang Suri Rumah tangga sepenuh masa manakala suami bekerja sebagai Agent Takaful di Johor Bahru, Johor. Saya memulakan perniagaan bersama De'Xandra pada bulan Mac 2016 dengan bermodalkan RM2,120 sebagai Agent hasil pinjaman daripada Ayah.

Sebelum bersama De'Xandra saya ada menjalankan perniagaan atas talian secara kecil-kecilan sebagai Dropship menjual pelbagai produk seperti Kecantikan dan Kesihatan melalui media sosial sahaja untuk membantu meringankan bebanan kewangan suami dan keperluan kami sekeluarga.

Syukur Alhamdulillah setelah hampir 6 tahun saya berniaga minyak wangi dengan De'Xandra, suami juga membuat perniagaan bersama-sama saya secara Full Time hingga ke hari ini dari tahun 2018.

Asbab De'Xandra Allah berikan banyak rezeki yang sentiasa mengalir tak pernah putus dari mula hingga ke harini. Alhamdulillah.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Pn Ernayani, Founder Dexandra adalah seorang yang humble, seorang yang penuh visi, seorang yang sentiasa berfikiran 10 langkah kehadapan. Pada saya, Dexandra adalah seperti keluarga saya sendiri.

Rendah diri beliau terhadap semua orang banyak membuatkan saya rasa terinspirasi untuk mengikuti jejak setiap yang Dexandra lakukan.

Erna juga sentiasa berfikiran terbuka, jika ditegur dalam perjalanan business, beliau akan 360 merubah segalanya sehinggalah berjalan dengan lancar. "

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Bulan Mac 2016 langkah pertama sebagai Agent, akhirnya pada Februari 2017, HQ melantik saya sebagai Director Dexandra yang dahulu dikenali sebagai Stokis Dexandra.

Syaratnya adalah hasil keputusan yang konsisten saya dan suami membuat jualan melebihi RM15,000 sebulan, itulah yang membuatkan saya dilantik menjadi Director Dexandra.

Untuk pengurusan stok saya menguruskan di SOHO (Small Office Home Office) di rumah di Kampung Melayu, Majidee. Manakala saya mempunyai beberapa buah Kiosk di sekitar Johor Bahru. DeXandra CIQ JB Central, Johor Bahru DeXandra Mydin Mutiara Rini, Skudai DeXandra Aeon Tebrau Johor Bahru Agent dan Dropship dibawah saya lebih kurang 300 orang.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Brand yang sangat terkenal dari ditubuhkan sehingga sekarang.

02

Circle dan budaya yang sentiasa memberikan impact dalam bisnes.

03

Founder yang humble dan sentiasa selesaikan masalah dengan bijaksana

04

Ilmu yang mahal yang diberikan oleh HQ setiap minggu.

05

Sentiasa improve kualiti produk.

06

Keuntungan yang sangat tinggi.

07

Hala tuju syarikat yang sangat jelas.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2015 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2017

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 4 angka sebulan!

Merupakan ejen berdaftar Dexandra dari 2018 dan berjaya membuka Kiosk Dexandra di Paradigm Mall JB. Jualan sebulan antara RM3000 sehingga RM7000 sebulan

EYRA JAMALUDIN

Skudai

Merupakan ejen berdaftar Dexandra dari 2017 dan kini mempunyai consignment di sekitar Pasir Gudang Johor. Jualan sebulan di antara RM3000 hingga RM5000 sebulan.

FATIMATUL ZUHURAH

Pasir Gudang

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ