Salam perkenalan !

Hai, nama saya Nur Adela Ismail a.k.a Mamadell . Fragrance Director De'Xandra kawasan Sentul, Kuala Lumpur .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Dulu Saya merupakan seorang founder perfume jenama sendiri. Setelah 3 tahun menjadi founder , Saya mengambil keputusan Untuk menutup perniagaan Saya Dan menjadi salah seorang agen Dexandra pada 5 tahun lepas.

Alhamdulillah berkat Pengalaman yang ada, genap setahun menjadi agen, Saya dilantik menjadi salah seorang Stokis Dexandra.Alhamdulillah masa ni income sebagai stokis dah sama macam Saya jadi founder jenama sendiri dulu.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

Kekuatan saya berniaga De'Xandra sehingga kini adalah kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa .

Mamadell agak kagum dengan puan erna yang membawa konsep kongsi rezeki bersama jemaah dalam Dexandra..semua dilakukan secara berjemaah. Selain itu dari awal Kita dah nampak Misi Dan Visi Dexandra sangat jelas untuk sentiasa berada 10 langkah kehadapan .

Selain itu, sikap Puan Erna yang sentiasa mendengar pendapat Dan luahan daripada setiap level membuatkan kami bertambah yakin produk Dexandra ni boleh bertahan lama Dan akan terus menjadi yang terbaik diantara yang terbaik..

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Berkat usaha bersama suami, dalam masa 2 tahun, kami telah membuka 5 kiosk dia dalam Mall yang bertempat di sekitar KL Dan Selangor iaitu di Alamanda Putrajaya, IoI Mall Putrajaya,Aeon Au2 Setiawangsa, Giant Batu Caves Dan mempunyai pejabat Urusan di Sentul.

Banyak jasa Dexandra terhadap kami sekeluarga. Dengan duit hasil berniaga Dexandra saya mampu membeli rumah bernilai hampir setengah juta, membeli sebuah kereta Toyota Alphard, mampu memberi family duit belanja setiap bulan, berjaya buat saving konsisten setiap bulan dan banyak lagi.

Dan kini tahun ke 6 bersama Dexandra, kami mampu menjana income 7angka setiap tahun. Jom bersama kami dalam jemaah Dexandra.. Mana Tau anda mampu jadi JUTAWAN SETERUSNYA ..

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Syarikat yang sangat kukuh dari ditubuhkan sehingga sekarang.

02

Visi dan Misi syarikat yang jelas.

03

Founder yang hebat dan sentiasa selesaikan masalah dengan bijaksana

04

Produk yang berkualiti.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun bermula hingga ke hari ini...

Award-Stokis-Infinite

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Kak Ina merupakan surirumah sepenuh masa. Bermula hanya dengan mendaftar sebagai Dropship pada 3 tahun lepas.. kini surirumah pn mampu jana income 5k sebulan.

INA NAZIRAH

Kuala Kubu Bharu

Walaupun busy bekerja, selepas kak zura dapat rentak buat consigment produk Dexandra di kedai - kedai, kini kak zura Dan suami bahagia buat bisnes Partime je,tapi boleh dapat income sama dengan gaji dia bekerja sebulan..

SANAZURAH

Gombak

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ