Salam perkenalan !

Hai, nama saya Nurjuliyana a.k.a Kekju . Fragrance Director De'Xandra kawasan Senawang .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Kekju bermula dengan De'Xandra sejak tahun 2016 secara tak sengaja. Kekju pada awalnya hanya ingin mencuba wangian mahal sahaja jadi kekju pun laburkan wang sebanyak RM150 untuk dapatkan tester produk sekaligus layak menjadi dropship sah De'Xandra.

Sekali dah cuba terus jatuh cinta. Kekju cuba promosikan di media sosial alhamdulillah mendapat sambutan luar biasa. Secara tak sengaja banyak reward leader yang kekju terima syukur alhamdulillah.

Kekju teruskan langkah dengan De'Xandra, dan apabila sudah semakin yakin, kekju upgrade diri menjadi agent pula. Tidak menoleh ke belakang, kekju terus bina team kekju iaitu Team Maleeyna Power dan bantu mereka pula untuk jana income dengan De'Xandra.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Masyallah..Puan Erna ni idola akak..tiap kali dengar cerita puan erna..akak mesti menangis...sebab dpt rasa kesusahan beliau dulu utk berjaya sehingga sekarang.. sebab kecik2 akak pernah lalui zaman susah tu..

Semangat Puan Erna tak pernah padam..sejak akak kenal beliau 5 tahun lalu.. momentum beliau yg amat luar biasa.. walaupun di uji mengandung triplet.. kaki bengkak2.. menangis akak tengok.. tp semangat puan erna sangat luar biasa...

Allahu akhbar..moga Puan Erna terus sihat walafiat..terus bersemangat membantu kami semua dan membantu lebih ramai lagi

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Tahun 2020, hikmah PKP, sale kekju dan team melonjak sehingga hampir RM20k sebulan. Semakin bersemangat kekju nak teruskan langkah kali ni bukan lagi hanya memikirkan diri sendiri tetapi lebih kepada memikirkan bagaimana nak bantu lagi anak team.

Syukur alhamdulilah pada tahun 2020 kekju dapat capai reward yang HQ letak untuk agent iaitu trip ke Laguna Redang dan kekju dapat award HQ setiap bulan sebagai Top Performer Agent.

Alhamdulillah pada September 2021 kekju dilantik menjadi Director De'Xandra yang sah bersama 200 lebih anak team kekju yang akan kekju bantu naikkan mereka pula selepas ini.

Sentiasa tambah ilmu dan keep sharing dengan team itulah yang kekju lakukan demi melihat mereka juga berjaya. Inshaa Allah tiada yang mustahil asal ade usaha yang tanpa henti dan tidak kenal erti putus asa. Semua pun pasti boleh berjaya. Believe in yourself, itulah pegangan kekju dari dulu sehingga kini.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Brand yang sangat terkenal dari ditubuhkan sehingga sekarang.

02

Circle dan budaya yang sentiasa memberikan impact dalam bisnes.

03

Founder yang humble dan sentiasa selesaikan masalah dengan bijaksana

04

Ilmu yang mahal yang diberikan oleh HQ setiap minggu.

05

Sentiasa improve kualiti produk.

06

Keuntungan yang sangat tinggi.

07

Hala tuju syarikat yang sangat jelas.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2020

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ