Salam perkenalan !

Hai, nama saya Rizan Hassan a.k.a Papa Riz . Fragrance Director De'Xandra kawasan Bandar Utama Shah Alam .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Ini kisah saya bermula dengan De’Xandra..

PapaRiz merupakan peminat tegar wangian. Tahun 2015 PapaRiz mula mencari alternatif untuk dapatkan wangian harian sebab masa tu keadaan ekonomi kurang baik ditambah pula dengan kenaikan harga barang & pengenalan GST di Malaysia.

Suatu hari PapaRiz diperkenalkan dengan De’Xandra. Kebetulan De’Xandra pula ada perfume favourite yang sama seperti yang PapaRiz suka dan selalu pakai. Jadi apa lagi, perasaan saaangatttt teruja dapat jumpa perfume favourite dengan harga ekonomi.

Masa balik rumah, terus PapaRiz letak baju dalam almari & tak sangka bau wanginya tahan lama sampai tiga hari masih wangi baju PapaRiz!! Inilah ciri-ciri yang PapaRiz cari untuk wangian iaitu TAHAN LAMA, HARGA EKNOMI dan MAMPU MILIK.

Pada April 2016, PapaRiz ambil keputusan untuk mula jadi dropship De’Xandra. Alhamdulillah seperti yang dijangka dapat sambutan sangat menggalakkan dari saudara-mara dan rakan-rakan.

Perfume kan, mesti ramai orang suka nak wangi! Lepastu tak sampai tempoh dua bulan, PapaRiz terus upgrade jadi Agent dengan kos RM2,210 pada masa tu! Berani betul buat tindakan masa tu dan alhamdulillah kini dah hampir 6 tahun bersama dengan De'Xandra.

Haaa.. itulah serba sedikit kisah bagaimana PapaRiz bermula dengan De'Xandra.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Mengenali Founder Ernayanee Nur Julaimi beliau merupakan seorang yang sangat positif dan bersemangat. PapaRiz kagum dengan seorang usahawanita Bumiputera Muslim yang mempunyai Visi dan Misi yang sangat jelas dalam membangunkan syarikat De'Xandra.

Beliau yang dikenali sebagai Madam Erna menjadi tunggak utama di samping di sebalik tabir syarikat De'Xandra ini dibantu oleh tulang belakang keluarga dan adik-beradik beliau. Siapa sangka selain membentuk penyatuan keluarga dalam perniagaan, beliau juga telah banyak membantu menaikkan ekonomi ummah. Alhamdulillah..

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Semasa bersama De'Xandra, PapaRiz sentiasa aktif mengikuti aktiviti-aktiviti yang dijalankan oleh HQ De'Xandra. Banyak ilmu perniagaan dan kerohanian yang PapaRiz sertai untuk berjaya dalam perniagaan ini. Alhamdulillah tahun 2021 merupakan tahun kemuncak kejayaan PapaRiz bersama De'Xandra. 

Alhamdulillah PapaRiz telah dilantik secara rasmi menjadi STOKIS DE'XANDRA. Selain itu, pembukaan outlet DE'XANDRA BUTIK SHAH ALAM juga telah banyak membantu penduduk setempat khususnya penduduk Shah Alam dan Lembah Klang untuk mendapatkan De'Xandra dengan lebih mudah. 

Semasa pandemik Covid-19 menular dengan keadaan PKP yang berterusan, PapaRiz telah berjaya mengekalkan momentum jualan dan alhamdulillah masih beroperasi hingga kini.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Marketing tools disediakan

02

Produk yang berkualiti dan pelbagai jenis

03

Margin keuntungan yang besar

04

Jenama yang dipercayai ramai.

05

Culture yang best dalam syarikat.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2015 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2021

Antara Team Yang Berjaya Bersama Saya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 4 angka sebulan!

Rosmawati join De'Xandra pada pertengahan 2019 sebagai Dropship De'Xandra Batu Pahat. Kak Wati buat secara part-time sahaja dan mampu mencapai jualan RM1000-RM3000 sebulan. Kini Kak Wati dah semakin maju dan upgrade dirinya sebagai Agent De'Xandra.

ROSMAWATI JAIS

Batu Pahat

Azni nampak potensi De'Xandra di kedai pakaiannya di GM Klang. Pada mulanya Azni jadikan De'Xandra sebagai consignment di kedainya. Kini, Azni telah dilantik sebagai Agent De'Xandra di kawasan GM Klang.

AZNI ABDUL RAHMAN

GM Klang

Usia bukan penghalang bagi Puan Sabhriah untuk berniaga. Walaupun usia sudah lanjut, masih berminat untuk tambah pendapatan melalui perniagaan De'Xandra.  Alhamdulillah berjaya capai jualan RM2000-RM3000 sebulan. 

SABHRIAH JUSOH

Shah Alam

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ