Salam perkenalan !

Hai, nama saya Arzul Effendi a.k.a Remy . Fragrance Director De'Xandra kawasan Semenyih .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Dulu saya seorang tentera . Kerja tak tentu masa. Sambil tu saya part time bisnes. Pada tahun 2016 saya ambil keputusan bertukar bisnes dari agent simkad ke agent De'Xandra. Pada tahun 2016 saya mula join De’Xandra dan berdaftar sebagai agent mereka.

Saya terus membina team dropship. Permintaan De’Xandra semakin meningkat dari semasa kesemasa dengan penambahan team dibawah Arzul Shop Team.

Pada tahun 2018, saya mengambil keputusan untuk berhenti kerja sebagai tentera dan full time bersama De'Xandra sehingga sekarang.

Syukur sangat join De'Xandra dan tidak menyangka boleh capai jualan 7 angka sehingga kini. Alhamdulillah sudah 6 tahun saya bersama De'Xandra.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. De'Xandra didirikan atas dasar kasih sayang menurut Pn Erna. Pn Erna yang humble dan tak lokek ilmu menyebabkan saya dan isteri meneruskan perniagaan bersama De'Xandra.

Pn Erna sangat sangat komited dalam menguruskan team dan sentiasa berbincang dalam segala hal untuk mengembangkan bisnes De'Xandra ini.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Feb 2018 saya dilantik oleh HQ sebagai Director De'Xandra. De'Xandra menjalankan perniagaan secara berjemaah. Semejak dilantik sebagai Director, kekuatan saya ialah buat bisnes berjemaah juga. 

Setiap ilmu yang saya ada, saya akan salurkan pada team. Hampir 300 org yang telah mendaftar sebagai team member dibawah kelolaan Arzul Shop. Alhamdulillah, ramai yg sudah dapat menjana pendapatan bersama De'Xandra.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Brand yang sangat terkenal dari ditubuhkan sehingga sekarang.

02

Circle dan budaya yang sentiasa memberikan impact dalam bisnes.

03

Founder yang humble dan sentiasa selesaikan masalah dengan bijaksana

04

Ilmu yang mahal yang diberikan oleh HQ setiap minggu.

05

Sentiasa improve kualiti produk.

06

Keuntungan yang sangat tinggi.

07

Hala tuju syarikat yang sangat jelas.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2018

Antara Team Remy Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Alhamdulillah, Abg Ruslan boleh capai jualan 6 angka bersama De'Xandra. Abg Ruslan buat jualan RM8000 hingga ke RM15,000 setiap bulan secara full time.

RUSLAN

Kedah

Alhamdulillah, Kak Mariam boleh capai jualan 5 angka bersama De'Xandra. Kak Mariam buat jualan RM3000 hingga ke RM5000 setiap bulan secara part time.

MARIAM

Bangi

Alhamdulillah, Farrah boleh capai jualan 5 angka bersama De'Xandra. Farrah buat jualan RM2000 hingga ke RM4000 setiap bulan part time.

FARRAH

Batu Pahat

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ