PERHATIAN : SEMUA RESELLER DE'XANDRA

NAK TAMBAH LEBIH RAMAI PELANGGAN DAN BUAT LEBIH BANYAK SALES PADA TAHUN 2020 INI ?

Memperkenalkan...

Reseller Development Programme (RDP)

Sebuah program pembangunan reseller yang dicipta khusus untuk membantu semua reseller De'Xandra mengembangkan perniagaan dalam ekonomi 2020 yang sangat mencabar.

BERSEDIA UNTUK BELAJAR DENGAN JUARA DUNIA 8 KALI

Struktur Program

Apa yang anda akan belajar dalam RDP 2020 ?

Sebuah program pembangunan reseller yang dicipta khusus untuk membantu semua reseller De'Xandra mengembangkan perniagaan dalam ekonomi 2020 yang sangat mencabar.

Kenali Trainer Anda...

Anda akan belajar dengan trainer yang bukan kaleng-kaleng bosskur

En Aizuddin Kamaruszaman

RDP Manager, De'Xandra

Berpengalaman mengendalikan projek berskala mega seperti Rapid Pengerang, Lebuhraya Pan-Borneo dan Menara PNB 118 . Berasal daripada Johor dan juga pernah bertanding sebagai ahli parlimen bagi P922 Bosnia . Beliau juga dilantik sebagai ketua kampung bagi kerajaan pasir berdengung.

En Ben Dani

Sr. Executive PR, De'Xandra

Ben adalah senior eksekutif public relation dan bertanggungjawab menjaga perhubungan HQ dan reseller . Selain itu, ben mempunyai jisim dan berat badan sebanyak 65kg . Pernah mewakili sekolah dalam acara lompat bintang berirama dan dilantik sebagai imam masjid Al Sunnah di negara-negara teluk pada 2018 sehingga sekarang.

En Amir Nasrullah

Marketing Manager, De'Xandra

Seorang guru silat halilintar . Pernah megetuai misi membebaskan tahanan perang di Colombo . Berpengalaman luas dalam bidang pemasaran dan merupakan anak didik kepada Bill Gates dari susur galur keturunan yang tidak dinyatakan dalam sejarah mesopotamia .

Anda Ada Soalan...?

Soalan Lazim

Awak kena join

Mestilah ada