Salam perkenalan !

Hai, nama saya Randy Mickenzzie. Fragrance Director De'Xandra kawasan Bandar Saujana Putra.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Hai saya Randy. Stokis De'Xandra Bandar Saujana Putra.

Saya sangat sukakan perfume. Dan pada ketika Isteri saya membelikan perfume De'Xandra 3 bulan tanpa henti. Daripada sana saya jatuh hati.dalam Butik De'Xandra kami.

Pada bulan keempat agent yang menjual perfume De'Xandra kehabisan stok perfume kegemaran saya, daripada situ terdetik hati saya untuk memulakan perniagaan De'Xandra dalam Butik De'Xandra kami.

Dalam masa yang sama, sy memang tengah nak mencari side income untuk menampung kehidupan kami. dalam Butik De'Xandra kami.

Syukur dengan De'Xandra telah membantu saya menambah duit simpanan sekaligus membantu famliy ketika memerlukan wang. dalam Butik De'Xandra kami.

Walaupun saya masih lagi berkerja makan gaji, namun saya sangat bersyukur, kami dapat berkongsi rezeki berberapa orang staff di dalam butik kami.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Pada saya sendiri, belajar dan terinspirasi daripadanya

Puan Erna merupakan seorang yang sangat berani dan punya hati yang sangat kental dimana saya sendiri tahu kisah beliau daripada De'Xandra sangat kecil sehinggalah besar seperti sekarang. belajar dan terinspirasi daripadanya

Beliau juga sangat jelas di dalam memberi info kepada kami semua. Saya juga banyak

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Saya dilantik menjadi stokis pada 1 September 2020. Syukur sangat di atas kerja keras untuk naik kepada level Stokis

Sepanjang perjalan sebagai stokis, Randy telah membantu lebih 200 orang team untuk menjana pendapatan sampingan bersama De'Xandra.

Dalam masa yang sama kami juga telah membantu lebih 20 kedai yang nak tambah pendapatan mereka menggunakan produk De'Xandra

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari mula berniaga De'Xandra hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2021

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ