Salam perkenalan !

Hai, nama saya Mazlifah Binti Abdul Manop a.k.a Kak Mas . Fragrance Director De'Xandra kawasan Pulau Indah, Klang .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Assalamualaikum dan Salam Perkenalan.. Sedikit perkongsian tentang Kak Mas.. Bermula pada pertengahan bulan June 2019 sebagai Agen dengan yuran pendaftaran sebanyak RM1000.

Titik permulaan dari modal tersebut dan stok yang diterima, Kak Mas mula bertindak dengan mencari tempat2 consignment yang berpotensi dan yang boleh bekerjasama untuk memasarkan produk2 De'Xandra. Setiap penerimaan dan penolakan Kak Mas terima dengan hati yg terbuka dan belajar untuk memajukan diri dari segi percakapan dan pengetahuan tentang sales dan marketing.

Alhamdulillah, dengan pernampakan hasil dan peluang yang ada membuka mata pasangan Kak Mas yakni suami untuk sama2 dalam bisnes De'Xandra. Bersyukur di atas kurnianNya, pada tahun December 2021 Kak Mas diiktiraf sebagai Stokis Sah De'Xandra Pulau Indah, Klang, Selangor.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Pada Kak Mas, Puan Erna merupakan seorang insan yang selalu berfikiran jauh dan menjaga team2nya dengan penuh kasih sayang seperti seorang Ibu yang menyayangi anak2nya.

Kak Mas sangat kagum dengan semangat dan cara kepimpinan beliau dalam bisnes De'Xandra. Puan Erna memiliki Visi and Misi yang sangat jelas dalam menaikan jenama De'Xandra dan memperkembangkan ke tahap yang lebih tinggi dan luas ke persada Asia Tenggara.

Malahan produk yang dikeluarkan bukan sahaja berkualiti tapi mampu milik dari pelbagai faktor umur dan taraf kehidupan.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Setelah di lantik sebagai Stokis Sah De'Xandra pada December 2021, banyak info2 dan training2 yang di jalankan oleh Team De'Xandra. Ikatan yang kuat di antara Team De'Xandra dan jemaah Stokis membuatkan Kak Mas lebih bersemangat dan faham Visi & Misi De'Xandra untuk tahun 2022.

Setiap pangkat yang dianugerahkan, pastilah ada tanggungjawab dan amanah yang perlu di pegang dan di jalankan dengan baik. Kak Mas mula menghadirkan diri dalam mengikuti class2 secara percuma ataupun yang berbayar untuk menambahkan ilmu dalam bidang kepimpinan dan pemasaran.

Moga dapat berkongsi ilmu dengan team dan dropship di bawah Kak Mas untuk bersama-sama maju dalam bisnes De'Xandra pada tahun 2022.

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ