Salam perkenalan !

Hai, nama saya Ruszalina Hassim atau lebih dikenali sebagai MamaRozza . Fragrance Director De'Xandra kawasan Puchong, Selangor .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Saya bermula sebagai dropship dengan Oshien2u pada tahun 2014. Setelah De'Xandra dilahirkan pada bulan March 2015, saya terus daftar sebagai agent.

Sebelum itu saya membekalkan barang cenderahati seperti tshirt, pen, hemper raya dan lain-lain badan korporat dan kerajaan selama 12 tahun. Namun setelah menjadi agent De'Xandra, saya fokus pada produk ini sahaja. Melalui jatuh bangun dalam perniagaan yang terpaksa saya hadapi sorang.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Sebagai seorang founder yang begitu prihatin penyayang terhadap reseller-resellernya, dan juga beliau mempunyai visi dan misi yang sangat jelas membuatkan Puan Erna begitu dekat dihati saya.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Setelah 5 bulan saya dilantik sebagai stokis pada 8.8.2015 sehinggalah sekarang. Alhamdullilah dapat merasa fasa-fasa kejayaan di tahun 2015 sehingga 2017.

Namun setelah 5 anak team dinaikkan sebagai stokis, saya mula jatuh. Tapi Insyaallah di tahun 2022 saya berazam untukbangkit semula dengan izin Allah.

Saya mempunyai satu outlet yang baru dibuka di Legasi Kpg Baru, KL, outlet stokis Puchong dan pernah membuka 2 kios di sekitar Puchong. Mempunyai team seramai 100 orang.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Produk yang berkualiti.

02

Keuntungan yang tinggi.

03

Direction yang jelas dari HQ.

04

Reward yang best.

05

Gambar-gambar marketing disediakan.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2015 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang Pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2017

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ