Elenor

(9 customer reviews)

RM70.00

A blend of citrus fruits and sweet floral note.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share your thoughts!

4.56 out of 5 stars

9 reviews

Let us know what you think...

What others are saying

  1. Aina Fadila

    Aina Fadila

    Tbh saya penggemar dan pengguna gucci flora sebelum jumpa elenor ni. Lepas try perfume ni terus tak tukar-tukar dah. Bau dia lebih kurang sama, tak tipu! bau dia x strong sangt , sesuai untuk aktiviti malam macam nak gi dinner, Memang Best! Terbaik De’Xandra!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. zati ali

    Long lasting!

    zati ali

    Bau yang kuat tapi mudah untuk diterima apabila terhidu. Sesuai pakai untuk pergi kerja dan bersukan (long-lasting scent)

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  3. akma zatul

    Soft sesuai untuk org soft

    akma zatul

    Bau perfume elenor ni soft sangat dan mudah untuk diterima

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  4. syifa

    Perempuan yangb kerap berpeluh boleh cuba perfume ini.

    syifa

    bau yang kuat dan sesuai utk orang yang kuat berpeluh

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  5. Izatty Hazira

    Bau Segar Floral Yang Sangat Wangi

    Izatty Hazira

    bau yang sangat segar bau floral dan baunya tahan lama

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  6. zara

    Gucci Flora

    zara

    inspired by gucci flora, floral scents. sesuai utk dating..

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  7. adilah

    Bau yang lembut dan manis

    adilah

    Bau soft dan sweet. Saya suka guna perfume ni waktu nak pergi kerja.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  8. farah

    farah

    dari dexandra mula2 keluar lagi sy pakai bau ni. sebelum ni nama gucci flora. mmg best. lembut. puas hati sgt. bau pun tahan lama.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  9. Fadzilah

    Elenor

    Fadzilah

    Bau yang sgt elegent.. 2 atau 3 kali spray sampai ke petang wangi dan tahan lama.. Dah 3 tahun sy guna.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

    • De'Xandra

      De’Xandra

      Alhamdulillah thanks Fadzilah !

      (0) (0)

      Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Login

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up