Chaleur

(10 customer reviews)

RM70.00

Citrus-based scent combining classics like strawberry & passion fruit.

Notes:
Passionfruit, Grapefruit, Peone

Favourite of:
Auditors, Data Analysts, Human Resource Specialists

Ingredients We Use:
Natural Floral Ethyl, Parfum Fragrance, Aqua, Cinnamon, Oil

Our Fragrance Do Not Contain:
Paraben, Methanol. Check out our certificate here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share your thoughts!

4.8 out of 5 stars

10 reviews

Let us know what you think...

What others are saying

  1. Dian Sofinaz

    Spray dalam almari, baju yang nak pakai semua wangi!

    Dian Sofinaz

    Banyak kali beli. Mmg recommended sangat. Tapi make sure before beli tuu tahu nak bau apa.. hihihi. Saya mmg nk beli bau chaleur sbb best sangat bau. Saya selalu spray dalam almari bilik saya. Bila buka tu bau dia tak hilang and paling penting sedap sangat bau dia.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. suraya

    best pakai kalau berpeluh.

    suraya

    bau yang sesuai utk orang yang kuat berpeluh. bau yang kuat

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  3. zaty

    Wanita Lasak Sesuai Bau Ini

    zaty

    bau yang agak strong dan sesuai untuk wanita yang suka aktiviti extreme

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  4. Badri

    Sesuai Untuk Wanita Yang Lasak dan Berkeyakinan Tinggi

    Badri

    Bau yang sesuai untuk wanita yang suka melakukan aktiviti lasak. Bau nya agak keras dan menonjolkan sifat wanita yang lasak dan berkayakinan tinggi

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  5. Farisya Fasihah

    100% Recommended

    Farisya Fasihah

    bau paling best untuk dexandra women ! recommended 100%

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  6. Qis95

    Tahan lama

    Qis95

    This is one the most used perfume, bau dia agak keras sikit tapi memang besttt gila and bole tahan sehingga ke malam!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  7. Aien Dahlia

    Paling best

    Aien Dahlia

    Wangiiiii sangat ye perfume ni. Soft je bau dia. Nak tidur pun saya sembur chaluer ni.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  8. DEQ AZ

    CHALEUR MUDAKAN USIA SEBENAR :)

    DEQ AZ

    BIASA DENGAR KAN ORANG KATA USIA PADA ANGKA!!! HAAAA… TP DGN SEMBURAN CHALEUR NI, USIA BKN HANYA PD ANGKA TP BAUAN NI BUAT DIRI AKAK RASA MUDA SENTIASA, hakikatnya mmg uolls patut beli sekarang tau. !

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

    • De'Xandra

      De’Xandra

      Thanks Deq Az !

      (0) (0)

      Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  9. Nur Aliah Mohd Nor

    Nur Aliah Mohd Nor

    Love this smell!!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

    • De'Xandra

      De’Xandra

      Thanks Aliah ❤️ !

      (0) (0)

      Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  10. Yan

    Yan

    My favorite fragrance.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

    • De'Xandra

      De’Xandra

      Thanks Yan 🤩

      (0) (0)

      Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Login

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up