Pewangi Kereta Fresh, Fruity, Dan Wangi

30 November 2022 Bomstart Media info
pewangi kereta

Pewangi kereta merupakan satu aksesori kereta yang harus diletak di dalam kenderaan anda untuk memberi haruman dan bau yang wangi.

Harganya tidak mahal dan sangat senang untuk dicari. Tetapi, masih ramai tidak letakkan di dalam kereta dan sangat merugikan.

Bau-bau yang kurang menyenangkan seperti makanan dan asap akan menyebabkan bau hapak dan kepam di dalam kereta.

Di dalam artikel ini, kami akan memberitahu lokasi paling bagus untuk letak pewangi kereta serta pilihan pewangi yang anda boleh dapati di De’Xandra.

Teruskan membaca artikel ini untuk mendapat info tersebut!

 

Cara Berkesan Letak Pewangi Kereta

pewangi kereta

Di bahagian ini, kami akan menerangkan kepada anda cara yang terbaik untuk letak pewangi kereta supaya ia dapat berfungsi dengan baik.

Ramai orang akan letak pewangi kereta di atas dashboard. Namun, ramai orang kata bahawa terdapat lokasi lain yang lebih sesuai.

Ini mungkin akan mengejutkan anda tetapi, tempat yang paling sesuai dan berkesan untuk letak pewangi kereta anda adalah bawah kaki bahagian penumpang!

Ini kerana, udara akan diserap dan akan dikeluarkan semula melalui aircond kereta anda. Dengan itu, segala bau busuk akan hilang kerana kereta anda akan bau wangi.

Namun, tidak semua pewangi kereta sesuai untuk diletakkan di situ. Bagi kereta yang kecil, pewangi kereta boleh digantung di cermin pandang belakang kereta supaya ia menghadap aircond.

Dengan ini, bau yang dihasilkan oleh pewangi tersebut akan memenuhi kereta anda melalui aircond tersebut.

 

6 Pilihan Pewangi Kereta Di De’Xandra

Jika anda masih mencari pewangi kereta yang berkualiti dengan harga yang berpatutan, anda boleh rujuk cadangan-cadangan kami iaitu pewangi dari De’Xandra!

 

 • Passion Fine

pewangi kereta air freshener

Pewangi kereta De’Xandra pertama dalam cadangan kami ialah Passion Fine. Perfume kereta ini diperbuat daripada gabungan aroma buah-buahan dan sayur-sayuran.

Bau wangi daripada Passion Fine ini boleh membantu anda untuk berasa tenang terutamanya semasa memandu pulang ke rumah setelah penat seharian di tempat kerja.

 

 • Rose Forest

air freshener

Pewangi wangi kereta yang seterusnya ialah Rose Forest. Wangian ini berasaskan daripada bunga ros seperti namanya sendiri.

Minyak wangi ini akan memberikan bau yang segar dan menenangkan. Ini sudah pasti dapat memberikan kesegaran kepada penumpang di dalam kereta anda.

 

 • Coffee Warm

air freshener

Coffee Warm juga merupakan salah satu pewangi yang kami cadangkan kepada anda. Pewangi ini tentunya akan membuatkan anda berasa segar kerana aroma kopinya yang kuat.

Aroma ini dapat membangkitkan minda dan mood anda dengan sangat mudah. Perfume ini sesuai bagi jika anda sukakan kopi!

 

 • Vanilla Fresh

air freshener

Pewangi wangi kereta keempat ialah Vanilla Fresh. Pewangi ini dirumuskan daripada ekstrak vanilla dan diperkaya dengan haruman sitrus. 

Bagi sesiapa yang menghidu Vanilla Fresh ini, mereka pasti akan berada dalam mood yang gembira kerana aromanya yang sangat tenang dan wangi.

 

 • Fiesta Vienna

air freshener

Fiesta Vienna adalah pewangi kereta yang seterusnya. Bau wangian ini adalah diinspirasikan oleh buah delima. Oleh itu, aromanya adalah sangat segar dan harum.

Haruman ini amat bersesuaian bagi mereka yang mahukan bau yang manis di dalam kereta. Ia sudah pasti akan dapat memberikan mood yang positif kepada suasana kereta anda.

 

 • Roasted Caramel

air freshener

Roasted Caramel adalah antara pewangi kereta De’Xandra  yang paling manis kerana baunya diinsipirasikan daripada caramel. Bagi mereka yang gemarkan manisan, pewangi ini sangat sesuai.

Ini juga sesuai untuk kanak-kanak kerana mereka tentunya suka bau manisan. Baunya yang sangat manis pasti dapat mewujudkan suasana yang gembira.

Kesimpulannya, terdapat banyak pilihan pewangi kereta De’Xandra yang anda boleh letakkan di dalam kenderaan anda. Pilih satu mesti terpikat!

 

DAPATKAN AIR FRESEHENER DE’XANDRA SEKARANG

 

Jika anda mencari kerja secara sambilan atau ingin memulakan business sendiri, anda boleh mencuba menjadi agen De’Xandra!

Bagaimana untuk menjadi ejen De’Xandra? Senang sahaja! Berikut adalah langkah yang anda perlu melakukan:

 • Berikan detail di link Google Form:

http://tiny.cc/dxSaleteam

Step to join Empire HQ: https://youtu.be/OmkO_20yYdg

 • Join TELEGRAM RASMI untuk dapatkan bahan harian:

http://tiny.cc/dxMarketingChannel

 • Katalog/ maklumat tentang produk De’Xandra: Follow IG @dexandracatalogue

https://www.instagram.com/dexandracatalogue/

 • Untuk maklumat terkini follow @dexandrahq

Facebook:

https://www.facebook.com/dexandraHQ/

Instagram:

https://instagram.com/dexandra_hq

TikTok: 

https://vt.tiktok.com/MDB6h1/

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC8lV2WBdVatKP1N3P5RnVsw

 • Join TEAMSALE WhatsApp group:

http://tiny.cc/dxsaleteam

 • Mulakan promosi PACKAGE. Sepanjang promosi jika tidak tahu boleh sahaja bertanya di dalam WhatsApp group TEAMSALE.

 

Anda boleh WhatsApp Aizu di +60 17-7175357 untuk maklumat yang lebih lanjut.

Jika anda menyertai team De’Xandra, anda boleh menjana pendapatan yang sangat baik.

 

MULAKAN PERJALANAN DROPSHIP ANDA DENGAN KAMI!