Salam perkenalan !

Hai, nama saya Masnieta binti Zubir a.k.a Kak Mass . Fragrance Director De'Xandra kawasan Pekan, Pahang .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Lebih mesra dengan panggilan Kak Mass

Kak Mass bermula dengan De'Xandra pada 3 tahun lepas iaitu Oktober 2018 bersama suami akak iaitu Farid Noor. Pada permulaan Kak Mass sertai sebagai Dropship. Masa tu HQ De'Xandra buat promosi daftar hanya RM30 sahaja. Makanya Kak Mass sertai asbab sememangnya menggunakan wangian EDP 35ml De'Xandra.

Kebetulan kami sememangnya berniaga pakaian kanak-kanak.. Suami akak masuk pasar malam dan akak sendiri uruskan di kedai. Memang jatuh bangun adat berniaga. Terutamanya berniaga di pasar malam mengikut musim cuaca yang tak menentu. Tapi kami tak pernah berputus asa dan sentiasa berdoa keadaan perniagaan kami akan bertambah baik. 

Alhamdullilah, akak amat bersyukur apabila bertemu dengan De'Xandra. Kak Mass mula terus konsisten bersama De'Xandra. Kak Mass telah dibimbing oleh leader saya iaitu Papa Jefri sehingga kami mampu untuk sebarkan wangian ini dengan bahagia

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Pada pendapat Kak Mass, De'Xandra ini merupakan sebuah perniagaan yang mementingkan kasih sayang antara jemaahnya. 

Kak Mass sangat terinspirasi dengan Founder De'Xandra iaitu Puan Ernayanee Nur kerana Puan Erna mempunyai Visi dan Misi yang sangat jelas untuk menaikkan jenama De'Xandra ke peringkat antarabangsa. 

Secara peribadinya Kak Mass amat bersyukur kerana memilih jenama De'Xandra ini. Puan Erna sangat menitik beratkan kualiti setiap hasil produk yang dikeluarkannya. 

Ini membuatkan wangian De'Xandra mendapat permintaan yang sangat tinggi dan mampu dimiliki oleh pelbagai golongan.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Saya telah dilantik menjadi Direktor De'Xandra Pekan Pahang pada 1 Jun 2021 secara rasminya. Selama menjadi Direktor saya telah melatih lebih 70 orang Comprador, Advisor dan Apperantice di bawah team saya.

Walaubagaimanapun, saya sentiasa mengikuti kelas dan majlis ilmu tak kira sama ada online atau offline. Bagi saya tanpa ilmu yang tepat bagaiamana untuk membimbing team saya dengan baik.

Setiap ilmu yang saya perolehi sudah pasti akan dikongsi bersama team untuk mereka aplikasikannya bersama.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Misi dan visi syarikat yang jelas.

02

Produk keluaran De'Xandra yang berkualiti tinggi .

03

Margin keuntungan yang besar

04

Ilmu yang mahal yang diberikan oleh HQ setiap minggu.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ