logo
snaptagwin

CARA MENANGI TRAVEL SPRAY BERNILAI RM39

No 13 & 13A, Jalan P4/8B, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih Selangor .

logo
Asset 2

CARA DAPATKAN FREE PERFUME

Dapatkan 1 Wangian Travel Spray beserta mana-mana produk De'Xandra dengan promosi Limitless Raya PWP (Purchase with Purchase) daripada pengedar De'Xandra yang sah .

No 13 & 13A, Jalan P4/8B, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih Selangor .

Terima Kasih

Terima kasih kerana telah mendaftar RSVP untuk menghadiri De'Xandra Travel Spray Premier Event .

Maklumat lanjut berkenaan Event akan diberitahu kelak . Terima kasih .

ANDA TAK BOLEH GAGAL LAGI !

Biar saya BANTU ANDA untuk menjadi DROPSHIP YANG BERJAYA pada tahun 2022 ni...!

Memperkenalkan Sebuah Virtual Seminar Eksklusif The Hope..

Maklumat Program

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!








Hi! Saya Badrul Haziq,

Salam perkenalan dari saya! Saya adalah Head of Reseller and Development, De’Xandra .

Dalam De’Xandra, saya bertanggungjawab untuk menjaga kebajikan semua reseller dan memastikan mereka sentiasa ‘on-track’ untuk mencapai sasaran jualan mereka .

Sebelum menyertai De’Xandra, saya pernah berkhidmat sebagai Head of Marketing di syarikat pengeluar kosmetik dan juga syarikat media .

Semasa di universiti, saya aktif dalam aktiviti teater dan saya juga pernah berlakon bersama artis terkenal seperti Shamsul Yusof, AC Mizal, Aaron Aziz dan ramai lagi .

InshaaAllah, saya akan kongsikan ilmu yang saya tahu kepada anda . Semoga kita jumpa di The Hope!

Alhamdulillah...Lebih 300 orang telah menyertai Virtual Seminar The Hope pada 10 Januari 2022 yang lepas !

BONUS jika anda DAFTAR SEKARANG!

5/5

Panduan ini telah didownload lebih 5,000+ individu

Perlukan Bantuan Untuk Mendaftar ?

Hubungi Hotline kami di whatsapp supaya team kami boleh membantu anda untuk mendaftar

KEMASKINI OUTLET, KIOSK & CONSIGNMENT

Objektif :

1) HQ dapat menyenaraikan semua Outlet, Kiosk dan Consignment yang dipunyai oleh setiap reseller dan memberi hak sepenuhnya kepada semua reseller yang ada.

2) HQ mendapat status semasa Outlet, Kiosk & Consignment yang masih aktif atau tidak aktif beroperasi.

3) HQ dapat mempromosikan Outlet, Kiosk & Consignment kepada pelanggan di social media HQ.

[ DAH TAMAT ]

JUALAN AKHIR TAHUN DE'XANDRA MEGA BONANZA 2021 TELAH BERAKHIR

Terima kasih atas sokongan anda dan Selamat Tahun Baru 2022 !

[ KINI KEMBALI ] - JUALAN AKHIR TAHUN DE'XANDRA MEGA BONANZA 2021

Yang ditunggu akhirnya kembali, khas untuk pengguna dan penggemar wangian De'Xandra

PILIH PAKEJ MEGA BONANZA 2021

Dan menangi hadiah berjumlah keseluruhan RM10,000 untuk Mega Bonanza 2021 ini

MENANGI HADIAH MENARIK YANG BERNILAI SEHINGGA RM10,000

Hadiah Utama x 1 Pemenang

Bernilai RM3000

Pakej Penginapan 3 Hari 2 Malam di Hotel Bertaraf 5 Bintang di Pulau Langkawi

Hadiah Kedua x 2 Pemenang

Bernilai RM799

Huawei Nova 7i

x 2 Pemenang

Hadiah Ketiga x 2 Pemenang

Bernilai RM269

Cordless Vacuum Russell Taylors

x 2 Pemenang

5 HADIAH SAGUHATI BERNILAI KESELURUHAN RM1,500

Hadiah Saguhati x 5 Pemenang

Bernilai RM300 setiap 1

Setiap Pemenang SAGUHATI akan mendapat :

3 CARA MUDAH UNTUK SERTAI PERADUAN MEGA BONANZA 2021

Borang penyertaan masih dibuka untuk memberi peluang anda menghantar penyertaan Mega Bonanza dan akan ditutup sepenuhnya pada 1 Jan 2022 jam 11.59PM

Makluman : Pembelian pada tarikh kempen mega bonanza sahaja yang akan dikira untuk peraduan iaitu 17 Nov 2021 - 31 Dec 2021 .

Dapatkan Mana² Pakej

Dengan nilai pembelian MINIMUM RM100 dalam 1 resit

Isikan Borang Penyertaan

Isikan maklumat yang diperlukan . Link borang penyertaan sila klik sini.

Hantar Penyertaan Anda

Penyertaan anda akan disemak dan emel pengesahan penyertaan akan dihantar dalam 24 - 48 jam .

DAPATKAN DARIPADA PENGEDAR DE'XANDRA

DAN SERTAI PERADUAN MEGA BONANZA 2021 SEKARANG

Peraduan Akan Ditutup Dalam Tempoh :

Hari
Jam
Minit
Saat

De'Xandra HQ

No 13 & 13A, Jln P4/8B, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih, Selangor

[ DAH TAMAT ]

JUALAN AKHIR TAHUN DE'XANDRA MEGA BONANZA 2021 TELAH BERAKHIR

Terima kasih atas sokongan anda dan Selamat Tahun Baru 2022 !

[ KINI KEMBALI ] - JUALAN AKHIR TAHUN DE'XANDRA MEGA BONANZA 2021

Yang ditunggu akhirnya kembali, khas untuk pengguna dan penggemar wangian De'Xandra

PILIH PAKEJ MEGA BONANZA 2021

Dan menangi hadiah berjumlah keseluruhan RM10,000 untuk Mega Bonanza 2021 ini

MENANGI HADIAH MENARIK YANG BERNILAI SEHINGGA RM10,000

Hadiah Utama x 1 Pemenang

Bernilai RM3000

Pakej Penginapan 3 Hari 2 Malam di Hotel Bertaraf 5 Bintang di Pulau Langkawi

Hadiah Kedua x 2 Pemenang

Bernilai RM799

Huawei Nova 7i

x 2 Pemenang

Hadiah Ketiga x 2 Pemenang

Bernilai RM269

Cordless Vacuum Russell Taylors

x 2 Pemenang

5 HADIAH SAGUHATI BERNILAI KESELURUHAN RM1,500

Hadiah Saguhati x 5 Pemenang

Bernilai RM300 setiap 1

Setiap Pemenang SAGUHATI akan mendapat :

3 CARA MUDAH UNTUK SERTAI PERADUAN MEGA BONANZA 2021

Borang penyertaan masih dibuka untuk memberi peluang anda menghantar penyertaan Mega Bonanza dan akan ditutup sepenuhnya pada 1 Jan 2022 jam 11.59PM

Makluman : Pembelian pada tarikh kempen mega bonanza sahaja yang akan dikira untuk peraduan iaitu 17 Nov 2021 - 31 Dec 2021 .

Dapatkan Mana² Pakej

Dengan nilai pembelian MINIMUM RM100 dalam 1 resit

Isikan Borang Penyertaan

Isikan maklumat yang diperlukan . Link borang penyertaan sila klik sini.

Hantar Penyertaan Anda

Penyertaan anda akan disemak dan emel pengesahan penyertaan akan dihantar dalam 24 - 48 jam .

SERTAI SEKARANG

Peraduan De'Xandra Mega Bonanza 2021

Peraduan Akan Ditutup Dalam Tempoh :

Hari
Jam
Minit
Saat

De'Xandra HQ

No 13 & 13A, Jln P4/8B, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih, Selangor

Terima kasih !

Penyertaan anda untuk giveaway De'Xandra Exclusive Collection Box telah pun disahkan .
Pemenang akan diumumkan pada :

Sila tonton Facebook LIVE yang akan diadakan pada Tarikh dan Waktu berikut .

Terima kasih !

Sistem sudah menghantar emel kepada prospek anda . Sila maklumkan prospek anda untuk cek email dari HQ untuk tekan button biru di dalam emel untuk sahkan emel .

Nama dan No Telefon anda telah direkodkan bersama rekod prospek .

Semua emel dan SMS yang akan dihantar oleh sistem HQ kelak akan mempunyai Nama dan No Telefon anda untuk memudahkan prospek membuat pembelian dengan anda di masa akan datang .

Tahniah kepada semua pemenang !

Sila lihat senarai pemenang di bawah :

Sila hubungi kami untuk mendapatkan hadiah yang dimenangi melalui Facebook Messenger atau Whatsapp kami di 0197522929

We respect your email privacy

Awak.... Urmmmm Badan Awak Ada Bau laa..

Malunyaaa bila orang tegur badan berbau.. 🙁

Artikal

Ramai dikalangan rakyat Malaysia yang mengalami masalah bau badan dan tidak menyedari dengan masalah yang mereka hadapi.  Ramai yang beranggapan bau badan hanya disebabkan peluh yang keluar. Peluh hanya salah satu daripada punca yang menyebabkan terjadinya masalahh bau badan. 

Sebelum tu, jom…

Ketahui Punca Bau Badan

Bila Anda Mengalami Masalah di Atas Anda
Mungkin Berhadapan Dengan....

Masalah Bau Badan

Masalah Kurang Keyakinan Diri

Nak tahu cara mengatasi masalah bau badan?

Memperkenalkan Body Mist De'Xandra

Bukan sahaja wangi, setiap semburan dapat meningkatkan mood positif anda.

Kebaikkan Body Mist De'Xandra

Body Mist De’Xandra dapat membantu…..

Memberikan Mood Positif

Kajian mengatakan bahawa wangian dapat membantu menaikkan mood positif seseorang

Meningkatkan Keyakinan

Setiap wangian dikata membantu seseorang untuk meningkatkan tahap keyakinan diri.

Menjadi Daya Tarikan

Memakai wangian mampu menjadi daya tarikan kepada seseorang.

Mewangikan Tubuh Badan

Jika anda mempuyai masalah bau badan, jangan lupa untuk memakai wangian.

Kenali BodyMist De'Xandra

Di hasilkan daripada bau-bauan daripada unsur alam yang lembut dan manis sesuai untuk kegunaan harian.

Dare Me

Wangian floral yang daring 

Notes: Limau gedang, Orange blossom, Orkid, Kacang tonka, amber, musk. 

 

Ily Bae

Wangian romantis lemak-lemak manis

Notes: Ceri, raspberi, orkid, gardenia, pic, karamel

Glam Squad

Wangian manis-manis buah gaya moden

Notes:  Epal, raspberi, nenas, melur, freesia, vanila, karamel 

Playdate

Sweet floral yang ceria dan segar

Notes: Strawberi, Bergamot, Patchouli, Melur, Lili, Ros, Vanila, Karamel 

Chaotic Energy

Aroma  yummy sweet bagi gadis sporty

Notes: Oren mandarin, lemon, pic, freesia, ros, melur, lili, vanilla, cendana

Antara Kelebihan Lain Body Mist De'Xandra

Selain dapat membantu mengingkatkan mood positif , body mist De'Xandra juga

Apa Kata Mereka

Pengalaman Sebenar Mereka Yang Menggunakan BodyMist Dexandra!

Bau yang wangi dan lembut. Saya suka pakai body mist De'Xandra ni sebab bau yang tidak terlalu keras.
Fatimah
Designer
Saya minat bau bodymist De'Xandra ni, best untuk kegunaan harian.
Ali
Designer
Pilihan bau yang menarik dan sesuai untuk saya yang bekerja di office. Bau yang soft.
Daania
Designer
Anak-anak saya suka bodymist ni. Tiap pagi semangat spray satu badan sebab wangi.
Dhia
Designer

RM25 SAHAJA

TIDAK PERLU BERBELANJA LEBIH UNTUK TAMPIL WANGI DAN BERKEYAKINAN

Bai - Bai Bau Badan!

Ada Soalan?

F.A.Q

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Terima kasih kerana telah mengisi borang yang disediakan .

Team kami akan menghubungi anda secepat mungkin untuk memberikan penerangan lanjut mengikut waktu yang telah anda berikan .

Penting ke penggunaan Hand Sanitizer ?

Kenapa perlu pakai hand sanitizer selalu!

Berita Covid-19

Sehingga kehari ini, lebih 2 juta rakyat Malaysia telah dijangkiti wabak covid-19

Macam mana nak elakkan virus covid-19 tersebar?

Menjaga Penjarakkan Sosial

Elakkan kawasan sesak dan sempit kerana boleh memudahkan penularan wabak covid-19

Memakai Pelitup Muka

Sentiasa memakai pelitup muka bila bersama orang lain untuk mengelakkan penyebaran wabak covid-19

Penggunaan hand sanitizer

Menggunakan hand sanitizer dengan kerap dapat membantu mengawal penularan wabak covid-19

Bila Kerap Menggunakan Hand Sanitizer, Tangan Anda Mungkin
Ada Masalah Ini..

Tetapi...sebelum itu

Ketahui Punca Yang Menyebabkan Virus Covid-19 Tersebar

Melalui Sentuhan

Apabila tangan terdedah dengan virus covid-19, anda boleh menyebarkan virus tersebut dengan menyentuh orang atau mana-mana permukaan lain.

Melalui Titisan Dari Hidung

Penularan virus COVID-19 daripada individu melalui titisan dari hidung kepada seseorang dengan batuk atau bersin.

Melalui Cecair Dari Mulut

Penularan virus COVID-19 daripada individu kepada orang lain melalui cecair dari mulut melalui batuk atau bersin.

Tempat Yang Sesak

Penyebaran covid-19 lebih mudah terjadi di tempat ramai orang di mana tiada penjarakan sosial yang dilakukan

Ruang Yang Sempit

Penyebaran covid-19 lebih mudah terjadi di tempat sempit dimana tiada penjarakan sosial yang dilakukan

Tiada Pengudaraan Yang Baik

Penyebaran virus covid-19 boleh terjadi apabila kurangnya system pengudaraan

Bagaimana Cara Melindungi Diri Dari Virus Covid-19

Memperkenalkan De'Xandra Hand Sanitizer

Bukan sahaja melindungi diri dari virus bahaya, malah mengekalkan kelembapan pada kulit tangan!

Didatangkan dengan 4 pilihan hand sanitizer terdiri dari dua jenis hand sanitizer iaitu gel dan juga spray

Passion Fine

Green Tea

Blooming Forest

Green Tea

Tangerine

Kebaikan De'Xandra Hand Sanitizer

Hand Sanitizer Ini Boleh Membantu Anda

Membasmi Virus Covid-19

Hand Sanitizer De’Xandra dihasilkan untuk tujuan membantu membasmi penyebaran virus covid-19. Penggunaan hand sanitizer di tangan membantu mengekang penularan varis covid 19 melalui sentuhan.

 Mengatasi Bau Yang Kurang Menyenangkan

Kebanyakkan hand sanitizer di pasaran mengandungi fragrance seperti bau ubat-ubatan yang kurang senang untuk dihidu. Dengan hand sanitizer De’Xandra, anda akan dapat memakai hand sanitizer yang berbau wangi.

Mengatasi Kulit Kering Dan Kasar

Penggunakan hand sanitizer yang kerap boleh menyebabkan tangan kering dan kasar. Dengan hand sanitizer De’Xandra, anda tidak perlu risau lagi kerana hand sanitizer kami di datangkan dengan bahan yang boleh membantu mengekalkan kelembapan pada kulit tangan anda.

Mengatasi Masalah Tangan Melekit

Hand Sanitizer De’Xandra telah diformulasikan dengan bahan-bahan yang dijamin selamat untuk digunakan oleh semua orang dan yang paling penting tidak akan menyebabkan tangan melekit dan amat selesa digunakan setiap masa.

Dijamin Selamat

Kandungan De'Xandra Hand Sanitizer

Alkohol

Pakar mengatakan untuk membasmi kuman pada tangan dengan hand sanitizer, kandungan alkohol memainkan peranan yang penting. Hand sanitizer De’Xandra mengandungi 75% alkohol yang dapat membantu membasmi 99.99% kuman pada tangan

Wangian

Di dalam setiap botol hand sanitizer De'Xandra mengandungi Scent atau haruman yang wangi dan menenagkan bukan seperti bau ubat-ubatan.

Moisturizer

Selain membantu membasmi kuman pada tangan, hand sanitizer De’xandra juga mengandungi bahan pelembab yang dapat membantu anda mengekalkan kelembapan pada kulit tangan.

Manfaat Lain Hand Sanitizer De'Xandra

Mudah untuk dibawa dan disimpan

Hand sanitizer De’Xandra didatangkan di dalam botol yang mudah untuk dibawa kemana-mana selain muat untuk disimpan didalam handbag. Selain itu, hand sanitizer dexandra juga didatangkan di dalam dua jenis iaitu gel dan juga spray, memudahkan anda memilih mengikut keselesaan anda. Kedua-dua jenis hand sanitizer ini sesuai digunakan oleh semua golongan dari kanak-kanak sehingga lah ke orang berusia.

Apa Kata Mereka

Pengalaman Sebenar Menggunakan De'Xandra Hand Sanitizer

First time pakai hand sanitizer ni, terus suka sebab selesa dan wangi. Sangat recommend untuk beli lagi.
<3.
Sharifah Iffah
Businesswomen
Tangan tak melekit bila pakai hand sanitizer De'Xandra . Saya memang recommend hand sanitizer ni pada kawan-kawan
Iffah Sharifah
Businesswomen
Kulit tak kasar lagi bila pakai hand sanitizer dari De'Xandra. Tak melekit dan lembut je kat tangan.
Iffah Sharifah
Businesswomen
Sebelum ni kulit kering sebab banyak sangat guna hand sanitizer. Sekarang tak lagi bila mula guna hand sanitizer ni.
Sharifah Iffah
Businesswomen

100ML - Tahan 1 Bulan

Melindungi diri sambil mengekalkan kelembapan pada kulit tangan!

Ada Soalan ?

F.A.Q

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

No 13 & 13A, Jalan P4/8B, Bandar Tenologi Kajang 43500 Semenyih Selangor

Selalu Beli Perfume Berjenama Luar Negara Sampai Habis Ratusan Ringgit ?

Paling sedih kadang-kadang baunya tak tahan lama !

Anda mungkin pernah mengalami masalah ini

Tetapi...sebelum itu

Ketahui Dulu Jenis Perfume Yang Ada Di Pasaran

Eau Fraiche

1% - 3% Concentration

Eau De Cologne

2% - 4% Concentration

Eau De Toilette

5% - 15% Concentration

Eau De Parfum

15% - 20% Concentration

Parfum

20% - 30% Concentration

Kebiasaanya, semakin tinggi kepekatan pati wangian, ketahanannya menjadi lebih lama dan harganya adalah lebih tinggi .

Kenapa Harga Wangian Luar Negara Lebih Mahal ?

Sebenarnya, wangian luar negara tidaklah mahal, kepada pelanggan di negara tersebut 😉

Exchange Rate - Kadar Tukaran Matawang

Jika anda menetap dan bekerja di negara luar contohnya USA, anda mungkin akan merasa wangian berharga USD70 adalah tidak terlalu tinggi . Namun apabila anda menetap di Malaysia dan anda ingin mendapatkan wangian yang sama, anda harus juga membelanjakan sebanyak USD70 tidak termasuk kos penghantaran, kos pengedaran dan lain-lain .

USD1 = RM4.18

Ini bermakna dalam matawang Ringgit Malaysia, anda harus membelanjakan lebih kurang RM300+- untuk wangian yang sama .

Masalah Yang Sering Dialami

Rakyat Malaysia Dalam Memilih dan Membeli Perfume

...dan mungkin anda juga

Harga Yang Tinggi

Oleh sebab adanya kadar tukaran matawang, anda cenderung membelanjakan lebih banyak duit untuk mendapatkan wangian yang digemari .

Bau Tidak Bertahan Lama

Wangian yang dibeli tidak bertahan lama menyebabkan anda menggunakan secara kerap dan wangian cepat habis .

Terlalu Banyak Pilihan

Terlalu banyak pilihan yang berada di pasaran menyebabkan anda keliru untuk mencuba dan risau sekiranya tersilap membuat pembelian perfume yang tidak menepati personaliti anda .

Memperkenalkan De'Xandra Eau De Parfum

Wangian Yang Berkualiti Tinggi dan Tahan Lebih Lama

Didatangkan dengan 16 pilihan wangian lelaki dan 19 pilihan wangian wanita yang menepati citarasa dan personaliti Rakyat Malaysia . Sesuai digunakan oleh setiap lapisan masyarakat .

Dark Amberwood

Blaze

Himeros

Zephyr

Dark Amberwood

Blaze

Himeros

Zephyr

Dark Amberwood

Blaze

Himeros

Zephyr

Dark Amberwood

Blaze

Himeros

Zephyr

Dark Amberwood

Blaze

Himeros

Zephyr

Dark Amberwood

Blaze

Himeros

Zephyr

Kelebihan Perfume De'Xandra

Kenapa Perfume De'Xandra Menjadi Pilihan Pertama Rakyat Malaysia

Kenali De'Xandra

Telah Mewangikan Lebih 100,000 Pengguna Sejak 2015

De’xandra merupakan antara pengeluar wangian berkualiti berjenama tempatan yang telah dianugerahkan dengan pelbagai anugerah termasuklah anugerah kualiti produk yang luar biasa .

Selain itu, De'Xandra juga mempunyai lebih 3000 reseller aktif berdaftar dengan lebih 100 kiosk dan outlet di seluruh Malaysia .

...dan banyak lagi .

Pengguna Perfume De'Xandra

Siapa Yang Gemar Menggunakan Wangian De'Xandra

Golongan Pelajar

Pekerja Kerajaan & Swasta

Surirumah

Pesara & Golongan Berusia

Pengantin Baru

Orang Muda

Dengan kata lain, perfume dexandra ni disukai dan dipakai oleh semua lapisan masyarakat tak kira usia dan juga latar belakang pekerjaan kerana pilihan bauan yang pelbagai juga harga yang berpatutan dan mampu milik!

Sebab Utama

Kenapa Perlu Gunakan Wangian De'Xandra

Mewangikan Tubuh Badan

Wangian De'Xandra yang berkualiti bertindak untuk mewangikan si pemakai dan menutupi bau badan yang tidak diinginkan . Dengan kualiti pati wangian yang digunakan, wangian De'Xandra tidak mudah berubah bau apabila si pemakai berpeluh .

Meningkatkan Daya Tarikan

Aroma wangian De'Xandra dapat membuatkan si pemakai tampak lebih menarik dan memikat orang di sekeliling . Ini membuatkan si pemakai lebih mudah untuk didekati dan memberi impression yang sangat baik kepada si pemakai .

Meningkatkan Keyakinan

Wangian De'Xandra dapat membuatkan si pemakai berasa lebih yakin dalam kehidupan seharian . Ia sangat membantu si pemakai terutama apabila perlu berhadapan atau berjumpa dengan ramai orang setiap hari .

Meningkat Mood Mengikut Suasana

Dengan pelbagai pilihan wangian yang ditawarkan, si pemakai boleh menentukan wangian yang sesuai dengan suasana dan keadaan semasa seperti majlis keramaian, majlis makan malam, sambutan ulangtahun dan sebagainya .

Kandungan Wangian De'Xandra

Disahkan Selamat Untuk Digunakan

Natural Floral Ethyl

Wangian De'Xandra menggunakan alkohol semulajadi daripada ekstrak tebu yang disahkan selamat dalam kuantiti yang dibenarkan .

Parfum Fragrance

Pati yang digunakan adalah pati berkualiti tinggi yang diimport dari pengeluar yang membekalkan pati bermutu tinggi di 18 buah negara seluruh dunia .

Cinnamon Oil

Cinnamon Oil berfungsi untuk meningkatkan aroma wangian sekaligus memberi kesan yang baik kepada si pemakai .

Kandungan yang digunakan untuk menghasilkan wangian De'Xandra disahkan selamat . Lihat ujian makmal yang dibuat di sini .

Wangian Mesra Solat

Sah Untuk Dibawa Solat

Walaupun mengandungi alkohol, wangian De'Xandra boleh digunakan untuk dibawa solat kerana ianya bukan alkohol yang digunakan dalam pembuatan minumman keras dan tiada sumber haiwan .

Apa Kata Mereka

Pengguna Setia Wangian De'Xandra Eau De Parfum

Kulit sentiasa terasa lembap . Dah tak nampak garis-garis halus . Bau wangi pulak tu . Saya memang recommend lotion ni pada kawan-kawan
Iffah Sharifah
Businesswomen
Sebelum ni kulit kering selalu gatal-gatal . Bila start guna Moisturizer ni kulit dah tak kering . Alhamdulillah masalah gatal-gatal dah hilang .
Sharifah Iffah
Businesswomen
Kulit sentiasa terasa lembap . Dah tak nampak garis-garis halus . Bau wangi pulak tu . Saya memang recommend lotion ni pada kawan-kawan
Iffah Sharifah
Businesswomen
Sebelum ni kulit kering selalu gatal-gatal . Bila start guna Moisturizer ni kulit dah tak kering . Alhamdulillah masalah gatal-gatal dah hilang .
Sharifah Iffah
Businesswomen

35ML . 300 Semburan . Sehingga 60 hari

Tidak perlu berhabis ratusan ringgit untuk mewangikan diri sekaligus meningkatkan keyakinan diri anda .

Ada Soalan ?

F.A.Q

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

No 13 & 13A, Jalan P4/8B, Bandar Tenologi Kajang 43500 Semenyih Selangor

Awak...Kenapa Kulit Tangan Menggelupas Tu ?

Tolong jangan ambil mudah bila kulit tangan menggelupas

Anda mungkin pernah mengalami masalah ini

Tetapi...sebelum itu

Ketahui Punca Yang Menyebabkan Kulit Kering

Kurang Minum Air Masak

Apabila kurang minum air, badan akan mudah terhidrasi dan membuatkan tekak berasa haus bahkan kulit menjadi kering dan gatal-gatal .

Keadaan Cuaca Yang Sejuk & Kering

Cuaca yang sejuk dan kering akan membuat kelembapan menjadi rendah . Kelembapan yang rendah akan membuatkan

Kerap Mandi Air Panas

Mandi air panas sangat menyegarkan dan baik pada tubuh . Namun jika terlalu kerap dan lama akan membuka liang pori dan menyingkirkan semua minyak pada kulit . Apabila jumlah minyak yang diperlukan telah hilang, ia akan membuatkan kulit menjadi kering .

Kulit Sensitif

Kulit sensitif banyak dialami oleh ramai orang . Penggunaan sabun dan detergen yang tidak serasi akan membuatkan tindakbalas pada kulit dan membuatkan kulit menjadi kering, merengsa dan gatal-gatal .

Faktor Peningkatan Usia

Apabila usia semakin meningkat, jumlah minyak yang mengekalkan kelembapan pada kulit akan berkurang secara semulajadi . Jumlah minyak yang berkurang akan membuatkan kulit menjadi kering .

Kerap Menggunakan Sanitizer

Dalam keadaan Covid-19 ini, ramai yang menggunakan sanitizer untuk kebersihan dan keselamatan dari terkena virus . Namun apabila kerap gunakan sanitizer, kandungan alkohol di dalam sanitizer boleh menyebabkan kulit menjadi terlalu kering .

Bagaimana Nak Atasi Masalah Kulit Kering

Memperkenalkan De'Xandra Scented Moisturizer

Bukan sahaja melembapkan, malah mewangikan kulit

Didatangkan dengan 5 pilihan bau wangian yang paling laris . Sesuai digunakan oleh orang yang mengalami masalah kulit kering .

Chaleur

Elenor

Fresia

Valerie

Victoria

Kebaikan De'Xandra Scented Moisturizer

Moisturizer Ini Boleh Membantu Anda

Mengatasi Kulit Kering

Lotion De’xandra diformulasikan untuk orang yang mengalami masalah kulit kering kerana lotion ini membantu mengekalkan kelembaban pada kulit tangan.

Mengatasi Kulit Kasar

Lotion De’Xandra juga dicipta untuk membantu orang yang mengalami masalah kulit kasar. Kulit badan manusia mudah terhidrasi apabila duduk terlalu lama di dalam bilik berhawa dingin dan menyebabkan kulit kehilangan kelembapan dan menjadi kasar.

Mengatasi Kulit Kusam

Lotion De’Xandra juga diciptakan untuk membantu orang yang mengalami masalah kulit tangan yang kusam. Penggunaan lotion De’Xandra boleh membantu membuang sel kulit mati yang menyebabkan kulit nampak kusam.

Mengatasi Masalah Kulit Bergaris & Merekah

Lotion De’Xandra juga dihasilkan untuk membantu mengekalkan keremajaan kulit tangan. Penggunaan lotion di tangan membantu mengekalkan kelembapan kulit sekaligus melambatkan proses penuaan kulit yang boleh menyebabkan masalah garis-garis halus pada tangan.

Hadiah Dari Alam Semulajadi

Kandungan De'Xandra Scented Moisturizer

Jojoba Oil

Minyak jojoba kaya dengan vitamin E, vitamin B complex dan banyak lagi selain mengandungi iodin yang terbukti dalam membantu memberi kelembapan dan merawat masalah kulit.

Ekstrak Green Tea

Green tea mengandungi vitamin E yang dikenali dengan khasiat yang mampu menjaga hidrasi dan kelembapan pada kulit.

Macadamia

Macadamia mengandungi antioxidant baik yang berfungsi dalam meremajakan kulit anda.

Ekstrak Pegaga

Ekstrak pegaga dapat membantu menegangkan kembali kulit selain dapat membantu menghilangkan stretch mark.

Manfaat Lain Scented Moisturizer De'Xandra

Membuat Wangian Kekal Bertahan Lebih Lama

Selain memberi kelembapan dan meremajakan kulit, Lotion De’Xandra juga mengandungi bauan yang wangi di inspirasi daripada top seller perfume De’Xandra. Jika digunakan sekali bersama perfume dexandra, ianya dapat membantu mengekalkan bau perfume tahan lebih lama. Fungsinya juga sama perfume antarabangsa yang didatangkan bersama Lotion Khas bagi memberikan kesan “long lasting” pada perfume.

Apa Kata Mereka

Pengalaman Sebenar Menggunakan De'Xandra Scented Moisturizer

Kulit sentiasa terasa lembap . Dah tak nampak garis-garis halus . Bau wangi pulak tu . Saya memang recommend lotion ni pada kawan-kawan
Iffah Sharifah
Businesswomen
Sebelum ni kulit kering selalu gatal-gatal . Bila start guna Moisturizer ni kulit dah tak kering . Alhamdulillah masalah gatal-gatal dah hilang .
Sharifah Iffah
Businesswomen
Kulit sentiasa terasa lembap . Dah tak nampak garis-garis halus . Bau wangi pulak tu . Saya memang recommend lotion ni pada kawan-kawan
Iffah Sharifah
Businesswomen
Sebelum ni kulit kering selalu gatal-gatal . Bila start guna Moisturizer ni kulit dah tak kering . Alhamdulillah masalah gatal-gatal dah hilang .
Sharifah Iffah
Businesswomen

100ML - Tahan 1 Bulan

Tidak perlu berhabis ratusan ringgit untuk menyelesaikan masalah kulit tangan anda!

Ada Soalan ?

F.A.Q

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

Boleh, namun jika kulit anda sedang teruk, sila rujuk doktor terlebih dahulu

No 13 & 13A, Jalan P4/8B, Bandar Tenologi Kajang 43500 Semenyih Selangor