Salam perkenalan !

Hai, nama saya Noraliza Alwi a.k.a Kak Nora . Fragrance Director De'Xandra kawasan Bandar Tun Hussein Onn .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Sedikit tentang kak Nora. Bermula Dexndra sebagai dropship pads tahun 2015. Bermula ke cil dan masih takut-takut kononnya. Saya masih bekerja pada masa itu sebagai Engineer di syarikat minyak negara. Minggu pertama meniaga Dexandra saya dapat buat jualan 4 angka lebih.

Tengok seminggu lagi jualan melonjak lagi. Saya tak tunggu lama terus upgred agen. Seperti yang dijangka jualan teru meninkat ke 5 angka dan menyamai gaji saya bekerja sebagaj engineer selam hampir 10 tahun.

Tanpa ragi saya berani meletakkan jawatan dan menjadi uaahawan dexandra sepenuh masa hanya selepas setahun meniaga Alhamdulillah

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Saya terjumpa Puan Erna melalui Facebook dan sangat terinspirasi apabila beliau menceritakan tentang kejayaan stokis-stokisnya yang ada mencecah hingga ratusan ribu ringgjt pasa masa itu.

Dari sinilah saya terus terpaut untuk terus mendekati Puan Erna dan berada bersama dalam teamnya Dexandra

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Setelah berhenti kerja dan buat full time bersama Dexandra, saya lebih agresif lagi meniaga. Setiap hari saya pastikan saya belajar benda baru dan selepas itu akan buat kelas online pula untuk anak-anak team dropship dan agen turut sama buat jualan.

Kekuatan saya adalah bisnes secara online. Saya share ilmu berkaitan copywrriting atau ayat jualan berkesan, bagaimana membina kolam prospek dan jaga kolam sebaiknya. Dengan cara inilah kita dapat buat jualan berkali-kali dan jana keuntungan.

Alhamdulillah saya juga berjumpa dengan passion saya iaitu berkongsi ilmu. Hasilnya team juga berjaya buat jualan 4 -5 angka sebulan. Syukurnya.  

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Brand yang sangat terkenal dari ditubuhkan sehingga sekarang.

02

Circle dan budaya yang sentiasa memberikan impact dalam bisnes.

03

Founder yang humble dan sentiasa selesaikan masalah dengan bijaksana

04

Ilmu yang mahal yang diberikan oleh HQ setiap minggu.

05

Sentiasa improve kualiti produk.

06

Keuntungan yang sangat tinggi.

07

Hala tuju syarikat yang sangat jelas.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2015 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0

Antara Team Kak Nora Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Fasihah Fuad agen kawasan Petaling Jays. Merupakan agen dari tahun 2017. Seorang chenist di Syarikat Swasta buat secara part tine. Berjaya jana income konsistent RM2000+ sebulan

FASIHAH FUAD

Petaling Jaya

Suzaina Suhaimi seorang peniaga bersama suaminya juga usahawan Dexandra konsisten RM2000 sebulan fokus meniaga air freshener Dexandra

SUZAINA SUHAIMI

Bandar Mahkota Cheras

Musmuliani Mustapha seorang surirumah bermula agen Dexandra sejak 2016 lsgi hingga kini. Jana pendapatan selesa 4 angka sebulan dengan Dexandra

MUSMULIANI MUSTAPHA

JOHOR

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ