Salam perkenalan !

Hai, nama saya Nur Fadzura Binti Abu Bakar a.k.a Kak Jue . Fragrance Director De'Xandra kawasan Nilai .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Sebelum bertemu De'Xandra, Kak Jue merupakan Lulusan Ijazah Pembinaan dan baru saja berjinak jinak dalam perniagaan menjual pakaian, telekung dan kelengkapan wanita.

Kakjue sering terbang ke Vietnam untuk mendapatkan pakaian daripada sana.

Kakjue mula mengenali Dexandra sejak tahun 2016 dimana telah diperkenalkan oleh seorang rakan dengan bermodalkan yuran pendaftaran RM150.

Sambil menjual kain,Kakjue membawa wangian bersama untuk dijual kepada pelanggan sediada. Akan tetapi dengan sambutan yang memberangsangkan. 

Kakjue mula focus dan akhirnya Kakjue membuat keputusan untuk memberi perhatian terhadap peniagaan Wangian De'Xandra.

Alhamdulillah 6 tahun bersama De'Xandra telah banyak mengubah kehidupan Kakjue.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Kakjue mula mengenali lebih dekat Pengasas Dexandra Puan Ernayanee Nur Julaimi ni pada DFO 1. Ketika itu Kakjue baru beberapa bulan menjadi Jemaah dalam De'Xandra .

Apa yang membuat Kakjue kagum dengan beliau ada semangat yang dibawa dalam Jemaah itu sendiri. Beliau begitu menekankan Misi dan Visi Syarikat De'Xandra yang ingin menopoli Pasaran Asia dalam Industri Wangian.

Selain daripada personaliti,beliau juga mempunyai 'Skill Leadership' yang sangat bagus dan sangat memberi inspirasi kepada semua Jemaah De'Xandra.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Dengan pengalaman berniaga secara ofline, dari rumah ke rumah, Kakjue nekad memperkenalkan De'Xandra dengam memasuki Ekspo dan Karnival di merata tempat dimana sebelum ini Kakjue menjual Pakaian. 

Dari situ Kakjue mula memperkenalkan De'Xandra kepada masyarat diluar malah memasuki Karnival di beberapa Universiti Tempatan.Dari situlah Kakjue mula merekruit orang yang ingin bersama sama dalam Perniagaan De'Xandra .

Pada tahun 2017 Kakjue ditawarkan untuk bertapak di Pasaraya Tesco Nilai sebagai Tenant Kiosk disitu. Alhamdulillah sambutan amat memberansangkan. Dari satu kiosk kini Kakjue memiliki 5 buah kisok yang terletak di sekitar Nilai,Port Dickson dan Melaka.

Pada tahun 2017 Kakju telah dilantik sebagai Stokis De'Xandra Nilai. Dengan tanggungjawab yang besar Kakju telah menyertai pelbagai kelas Marketing yang ditawarkan oleh Hq. Sifu sifu Online seperti Sifubads,Tuan Azam Sabtu dan banyak lagi. Kakjue harus menambah skill dan ilmu untuk membantu anak anak team Dropship dan Agen.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Produk yang berkualiti & pelbagai jenis.

02

Culture yang best dalam syarikat.

03

Margin keuntungan yang besar.

04

Jenama yang dipercayai ramai.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Mula menyertai De'Xandra pada tahun 2018 sebagai agen De'Xandra berdaftar di Seremban. Beliau merupakan seorang agen yang sangat aktif dan saban tahun menerima pengiktirafan dan reward daripada Hq dan Stokis.  beliau mempunyai Kiosk di sekitar Seremban & Kuala Pilah. Sehingga Kini Beliau mempunyai 6 buah Kiosk De'Xandra. Pendapatan beliau yang pernah dilakukan adalah RM50,000.00 sebulan

MURNIZA RAMLY

Seremban

Jamiliana Buniran atau Kak Liana Julai 2019 Beliau mempunyai beberapa Consigment dan pernah mempunyai Kiosk. Pendapatan beliau yang pernah di lakukan adalah RM30,000 sebulan.

JAMILIANA

Tanjung Keling

Beliau merupakan seorang yang bekerjaya dalam bidang Engineering . Atas minat mencuba dan ingin berniaga beliau menyertai De'Xandra sebagai agen De'Xandra sejak Julai 2019. Beliau banyak melakukan Consignment dengan meletakkan Produk De'Xandra di beberapa Pasaraya dan Petrol Pump. Pendapatan beliau yang pernah dilakukan adalah RM10,000 sebulan.

HASSANUDIN

Nilai

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ