Salam perkenalan !

Hai, nama saya Hanif Hanafi Bin Ali. Fragrance Director De'Xandra kawasan Muar, Johor .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Kerjaya saya bermula dengan berniaga. Saya mula berniaga secara serius semasa saya dalam pengajian sarjana muda dalam bidang Kejuruteraan Awam di UiTM Shah Alam.

Minatnya saya berniaga sehingga saya sanggup ambil cuti khas satu semesta hanya semata-mata nak fokus dalam bisness yang saya sedang buat masa tu. Saya bermula berniaga dengan menjual produk kesihatan dan kecantikan.

Dua tahun selepas berhenti daripada pengajian Ijazah Sarjana Muda, bisness saya berkembang dan akhirnya menemui kegagalan atas sebab kesilapan sendiri dan ditipu oleh partner.

Sebelum sempat kerugian besar, saya sempat membuka sebuah restoran ala kampung dan barat. Setahun saya menyepi dalam dunia bisness. Hidup saya kosong.

Alhamdulillah. Saya bermula dengan Dexandra dua tahun lepas (setahun selepas saya membuka restoran) dengan bermula dari ejen. Dengan pengalaman dan strategi yang ada, saya dapatkan 'title' stokis dalam masa setahun.

Syukur pada Allah setelah setahun berlalu, banyak perubahan yang dah saya lalui. Walaupun dengan berbagai dugaan seperti PKP baru-baruni, walaupun dugaan dan cabaran itu amat berat, tapi rezeki dari perniagaan yang saya buat bersama dexandra ni banyak mengubah hidup saya.

Seronok sangat dengan perubahan ini. Saya nampak potensi dalam bisness bersama dexandra ni sangat besar. Dan saya yakin, team yang kami bina ini dapat pergi lebih jauh. Fokus kami pada Visi & Misi yang kami dah tulis untuk kami kongsi impian yang sama membuatkan perjalanan kami semakin manis. Terima kasih atas peluang ini.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

"Bagi saya Puan Erna mempunyai Visi, Misi & Impian yang hampir sama dengan saya. Dari segi karakter Puan Erna yang bersahaja membuatkan beliau mudah untuk disukai.

Puan Erna berjaya membuatkan kami rasa seperti berada dalam satu keluarga besar. Semangatnya juga memberikan inspirasi kepada kami. "

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Saya bermula dengan Dexandra pada tahun 2019 bulan 7 sebagai ejen. Masa tu terus buat face to face marketing tanpa kedai.

Saya dilantik sebagai stokis Dexandra pada tahun 2020 bulan 12. Saya masih fokus dalam membangunkan team anak muda untuk berniaga tanpa menggunakan modal dan tanpa kedai.

Saya masih tak dapat banyak lagi melatih anak-anak muda ni. Saya akui bukan mudah nak dapatkan anak muda yang sanggup di tolak untuk berjaya. Team keluar dan pergi itu macam asam garam dalam kehidupan.

Namun, alhamdulillah, saya berjaya melatih lebih 10 orang team dan yang kekal dan konsisten setakat ini 8 orang yang betul-betul lawan sampai lebam.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Jenama Yang Dipercayai Ramai

02

Culture Yang best dalam syarikat.

03

Visi & Misi yang jelas.‚Äč

04

Margin keuntungan yang besar

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2019 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2021

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Nor Azim menjual secara Face to Face dan pernah mencatat income lebih RM4500 sebulan sebagai dropship dan dalam lingkungan jualan RM15000 sebulan.

NOR AMIRUL AZIM

Muar

Muhammad Irfan menjual secara Face to Face dan pernah mencatat angka pendapatan RM5300 dalam masa sebulan dengan dropship dan dalam lingkungan jualan RM17000 lebih sebulan pada bulan Desember 2021.

MUHAMMAD IRFAN

Muar

Muhd Redhwan berjaya membawa team dengan jualan 2500 boto airfreshners pada bulan Disember dengan angka jualan sebanyak RM25000 bersama team beliau.

MUHD REDZWAN

Muar

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ