Salam perkenalan !

Hai, nama saya Mohamad Sharizan. Fragrance Director De'Xandra kawasan Klang.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Sedikit perkongsian sebelum saya join DeXandra... Saya dan isteri bekerja di Shipping Company dan kebiasaan nye bila makan gaji ni hanya cukup2 makan je dan kami mula cari 1 bisnes yg boleh buat side income .

Saya mula ikuti Oshien2u 2012 dengan Original Reject dan sekadar menjadi pemerhati pada mulanya . Syukur pada tahun 2017 Allah jentik hati ni untuk register Agent DeXandra .

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Pada saya Founder DeXandra iaitu Puan Erna sentiasa membawa misi dan visi yg jelas untuk semua reseller serta sistem jemaah yg diterapkan dalam DeXandra membuatkan semua reseller bersaing secara sihat.

Dan semesti nye produk DeXandra sendiri mempunyai kekuatan sendiri yg membuat kan sampai sekarang customer masih setia dengan DeXandra.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Dalam tempoh setahun sign up Agent dan alhamdulilah 2018 up level ke Stokis DeXandra Klang dan mempunyai 200 team Agent dan Dropship.

Bermula dari Agent saya dah mula buat offline iaitu buka booth di Uptown Shah Alam dan Pasar Karat Stadium Shah Alam. Selepas itu kami buka Kiosk Dexandra di Giant Klang dan Tesco Shah Alam.

Saya nekad untuk full time DeXandra dan memilih jalan berhenti kerja untuk fokus full time bisnes DeXandra. HQ sentiasa mengadakan seminar untuk semua jemaah menimba ilmu.

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2019

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Alhamdulillah, bermula sebagai agent kini saya berjaya menjadi Stokis untuk kawasan Pulau Indah. De'Xandra banyak membantu saya menjana pendapatan.

MAZLIFAH

Pulai Indah

Alhamdulillah bermula pada tahun 2019 secara part time. Kini saya mampu menjana pendapatan sehigga RM 10,000 sebulan dan berjaya membuka sebuah kiosk di Jenjarom.

AZNI

Jenjarom

Alhamdullilah saya mula join De'Xandra pada tahun 2018 dan berjaya menjana pendapatan dengan De'Xandra. Saya mempunyai 50 consigment.

NORZURAINI

Batu Pahat

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ