Salam perkenalan !

Hai, nama saya Nurul Auni Wajihah Binti Zaid a.k.a Aunie . Fragrance Director De'Xandra kawasan Merlimau.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Hye Saya Aunie Wajihah Stokis Dexandra Merlimau Melaka. Saya mula join team Dexandra pada 2015 sebagai dropship bermodalkan Rm150. Saya join dropship pada mula nya adalah sebab minat pada perfume. Pada awal nya saya bukan lah minat pada perniagaan, tetapi setelah jadi team dexandra saya rasa seronok dan makin minat untuk berniaga.

Sebelum berniaga saya adalah seorang student. Dan saya telah excident yang menyebabkan kecederaan tulang belakang. Akibat dari itu saya lumpuh dan terpaksa berwheelchair sepenuh nya. Setelah excdent saya banyak masa sendiri jadi dengan berniaga ni lah saya dapat manfaat kan masa lapang saya.

Setelah bersama team dexandra banyak sangat ilmu perniagaan yang saya belajar dan yang paling ketara saya nampak perubahan pada diri saya adalah, saya sudah menjadi seorang yang lebih confident dan yakin diri.

Banyak kejayaan yang telah saya capai setelah berniaga dexandra, antara nya adalah dapat hantar ibu saya mengerjakan umrah dengan hasil dexandra dan sambung rumah kat kampung dengan hasil dexandra lebih 35k.

Syukur Alhamdulillah kerana saya dipertemukan dengan team yang sangat support each other. Harapan saya akan datang adalah, saya berimpian untuk melahirkan lebih ramai lagi team yang berjaya.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Bagi saya Puan Erna adalah founder yang mempunyai aura yang sangat luar biasa. Bila saya berada didalam event dexandra saya rasa sangat disayangi dan di hargai oleh Puan Erna dan team.

Beliau juga sangat memberi inspirasi kepada saya untuk lebih serius dalam dexandra. Puan Erna juga mempunyai Visi dan Misi yang sangat jelas dalam membawa nama dexandra ke peringkat yang lebih dikenali lagi.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Selama 2 tahun saya sebagai comprador dexandra, alhamdulillah saya layak untuk upgrade sebagai Director pula. Pada tahun 2018 saya sah dipantik sebagai Comprador Dexandra Merlimau, Melaka.

Selama menjadi Comprador dan director Dexandra saya mempunya lebih 200 orang bersama2 dalam team Aunie Wajihah. Sebelum saya di lantik menjadi Director saya banyak join kelas business dan seminar untuk top up ilmu dan share dengan team

Alhamdulillah setelah menjadi Director juga saya berpeluang untuk membuka kiosk sendiri di Dataran Pahlawan Mega Mall.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Misi & Visi yang jelas.

02

Marketing tools disediakan.

03

Jenama yang dipercayai.

04

Product berkualiti dikenali dan senang jual.

05

Keuntungan product yang tinggi.

06

Bimbingan & ilmu diberikan.

07

Founder yang hebat dan humble.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2015 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2020

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 4 angka sebulan!

Nurul Atiq Yumnie berjaya buka kiosk di Aeon Kota Bharu Kelantan Sejak 2019. Sales beliau boleh mencapai sehingga 9k sebulan. Id resaller : FC10235

NURUL ATIQ YUMNIE

Pasir Tumbuh kelantan.

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ