Salam perkenalan !

Hai, nama saya Nabila Alias a.k.a CikBel . Fragrance Director De'Xandra kawasan Kota Tinggi, Johor .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Sedikit tentang CikBel. Sebelum berniaga De’Xandra sepenuh masa cikbel bekerja di salah sebuah Universiti Swasta di Subang Jaya sebagai Eksekutif Pentadbiran.

Cikbel bermula dengan De’Xandra pada tahun 2015 dengan mendaftarkan diri sebagai dropship De’Xandra. 3 bulan selepas itu, ambil keputusan untuk upgrade kepada Agent dengan niat untuk membantu lebih ramai lagi sahabat dan keluarga menambah pendapatan dengan De’Xandra.

Cikbel sangat bersyukur kerana berjumpa dengan Bisnes De’Xandra yang telah mengubah hidup cikbel dan keluarga sehingga 360 darjah. Sedar tak sedar dah 7tahun berniaga dengan Produk wangian De’Xandra.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

Antara sebab kenapa saya bertahan dan bersemangat untuk meneruskan perniagaan De’Xandra adalah kerana Founder nya Puan Ernayanee adalah serorang Founder yang mempunyai Visi , misi, dan matlamat yang jelas ke mana dia nak bawa team nya untuk sama-sama berjaya.

Selain tertarik dengan personaliti dan kredibiliti sebagai leader yang di bawa oleh puan erna, produk wangian yang dihasilkan adalah berkualiti tinggi dan setanding jenama wangian antarabangsa membuat kan saya terus setia dengan nya.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Setelah setahun berniaga De’Xandra akhirnya CikBel buat keputusan untuk berhenti kerja dan menumpukan sepenuh perhatian berniaga De’Xandra sepenuh masa bermula dari rumah sahaja. Pada waktu itu (tahun 2016) cikbel telah dilantik secara rasmi sebagai Stokis Dexandra Kota Tinggi, Johor.

Selama menjadi stokis De’Xandra cikbel telah melatih lebih dari 400 dropship dan agent dia bawah team cikbel. Sebagai leader, cikbel sentiasa menyertai seminar dan kelas perniagaan, pengurusan dan pemasaran untuk dikongsikan kepada team dan juga untuk mengembangkan lagi perniagaan De’Xandra.

Kini, cikbel mempunyai sebuah kiosk De’Xandra yang beroperasi di Pusat Perdagangan Kota Tinggi, iaitu di Plaza Kota Tinggi yang beroperasi setiap hari dari jam 10pagi sehingga 8malam. Cikbel juga mempunyai sebuah pejabat pengurusan Dexandra yang beralamat di Felda Air Tawar 3 sebagai tempat untuk menjalankan operasi perniagaan De'Xandra dan perjumpaan dengan team untuk mengambil stok dan juga coaching.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Brand yang sangat terkenal dari ditubuhkan sehingga sekarang.

02

Circle dan budaya yang sentiasa memberikan impact dalam bisnes.

03

Founder yang humble dan sentiasa selesaikan masalah dengan bijaksana

04

Ilmu yang mahal yang diberikan oleh HQ setiap minggu.

05

Sentiasa improve kualiti produk.

06

Keuntungan yang sangat tinggi.

07

Hala tuju syarikat yang sangat jelas.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2017

Antara Team CikBel Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Fahizah Nor mula menyertai team Cikbel pada tahun 2016 sehingga kini sebagai agent Dexandra Mersing. Beliau rajin menyertai boooth dan pasar tani bagi memasarkan produk De’Xandra. Beliau berniaga Dexandra secara full-time dengan pendapatan RM3000 - RM5000 sebulan

FAHIZAH

Mersing

Norhidayah menyertai team cikbel pada tahun 2016 sehingga kini sebagai agent Dexandra Masai. Pendapatan Norhidayah secara full-time adalah dari RM2000- RM4000 sebulan dengan membuat jualan secara retail melalui online dan offline

NORHIDAYAH

Masai

Mohd Fikri Saim menyertai team cikbel pada tahun 2016 sehingga kini sebagai agent Dexandra Segambut, Kuala Lumpur. Pendapatan Mohd Fikri secara part-time adalah dari RM1000-RM3000 sebulan dengan jualan offline dan online.

FIKRI SAIM

Segambut KL

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ