Salam perkenalan !

Hai, nama saya Siti Khadijah. Fragrance Director De'Xandra kawasan Ketereh, Kelantan .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Kisah bermula pada hujung Disember 2015. Ummi mencari produk untuk jadikan bisnes part time masa tu.

Sebelum tu ummi dah buat bisnes barang-barang cina. Alhamdulillah permintaan juga banyak tapi masa tu ummi nak bantu seorang sahabat ummi Juwita Che Ani untuk dia buat bisnes secara serius & dia peminat perfume.

Jadi kami search la kt google, jumpa produk minyak wangi jenama De'Xandra. Untuk tahu lebih lanjut ummi google lagi, kemudian jumpalah youtube share tentang kisah Founder De'Xandra Puan Ernayanee Nur Julaimi.

Ummi dengar & hayati apa yang beliau ceritakan banyak cerita suka duka beliau yang buat ummi sangat terinspirasi dengan beliau.

Dari situ ummi fikir inilah right person yang boleh ummi belajar untuk lebih berjaya, terus ummi ambil keputusan untuk jadi agen.

Dari situlah permulaan ummi bersama De'Xandra. Buat De'Xandra guna duit bisnes sebelum ni tak pinjam dengan abi Ahmad AzlinAriffin, dia ada offer tapi ummi nak berdikari.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Ummi terinspirasi dengan Puan Erna kerana suka duka beliau dalam melakukan perniagaan sehingga berjaya.

Beliau banyak tunjukkan teladan dan sikap positif dalam menguruskan perniagaan. Sikap ambil berat, suka belajar dan berani bertindak dengan apa yang beliau buat menyebabkan Ummi percaya dan yakin dengan setiap misi dan visi yang beliau bawa dalam DeXandra.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Disebabkan oder yang banyak setiap hari ummi ambil keputusan untuk ambil staf. Lepas tu fikir kt mana nak cari staf haaa sudah...apa ummi buat masa hantar perfume pada customer ada seorang customer Nia dia bgtau baru habis study, ummi cuba tanya kalau dia nak kerja. Subhanallah tawaran ummi diterima alhamdulillah beliau setuju nak kerja dengan ummi.

Masa ni ummi juga diuji, suami diberhentikan kerja kerana masalah ekonomi. Ummi terima dengan redha & bgtau suami InShaaAllah bisnes ummi boleh bantu kita dari segi kewangan.

Masa tu pun beliau dapat tawaran kerja bersama Persatuan MRDS jadi boleh support kewangan kami juga.

Maklum la komitmen yang sangat besar masa suami ummi bekerja dlu terpaksa kami tanggung seperti biasa. Rasa perit juga tapi kami tanggung sama-sama. Masa ni juga kak iffah ada ajar cara urus duit dengan betul. Ummi follow & disiplin alhamdulillah boleh menampung kehidupan kami.

Jom kita disiplin urus duit, jika kita pandai manage rm100 Allah akan tambah kepada rm1000, dari rm1000 kepada rm10k & seterusnya. Jangan pandang rendah pada nilai yang rendah sebab kejayaan kita bermula dari nilai kecil ke nilai yang besar.

Bila ada staf bisnes ummi makin laju sebab banyak oder dapat disiapkan dengan cepat. Dari satu rak perfume tambah jadi 2 rak, tapi disebabkan ummi buat di rumah, macam dah tak cukup tempat dah nak letak stok. Jadi ummi ambil keputusan cari ofis.

Cari kt mudah.my ada satu ofis yang murah je sewa dia, tapi kena kongsi dia macam ada bilik-bilik macam tu. Ummi g tengok dlu rasa macam sesuai terus procced. Bermula dari sini bisnes ummi terus berkembang lagi, dari sorang staf jadi 5 orang. Dah ramai staf ni tak muat la pula kan, jadi ummi sewa lagi jadi 2 bilik.

Ummi rasa macam x best la ada 2 bilik baik kita beroperasi satu tempat je mudah. Jadi ummi cari ofis lebih besar lagi untuk memudahkan operasi bisnes. Boleh kata setiap tahun memang ada perubahan dalam bisnes ummi, baik dari segi sale & tempat kami beroperasi

Paling best masa ni juga agen kami memang gila-gila buat sale tak kira siang malam datang ambil stok. Ummi kesian tengok suami ummi malam-malam ke ofis untuk sediakan stok, jadi diam-diam ummi servy tempat baru.

Alhamdulillah jumpa tempat yang sesuai 5 minit je dari rumah ummi, tapi ofis tu tingkat 1. Ummi pikir xpe la yg penting dekat dengan rumah, ummi bincang dengan suami maka setujulah kami sewa tempat tersebut kerana lokasi yang strategik.

Tempat baru pula ada masalah nak angkut stok sebab tingkat 1, jadi jenuh la nak angkut stok time oder berkotak-kotak. Bab cari kedai ni memang passion ummi, suka sangat servy2 sebab tu la kot selalu pindah randah.

Kemudian dapat la rumah level G, ni idea suami ummi, dia kata dari sewa kedai baik kita sewa rumah. Jadi ummi pun carilah, kebetulan kawasan rumah ummi ada orang nak bagi sewa kebetulan tingkat bawah alhamdulillah dapat. Maka bermula la operasi kami di tempat baru sehingga sekarang.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Misi dan visi yang jelas.

02

Margin keuntungan yang besar

03

Leader yang fokus kepada result

04

Marketing tools yang disediakan setiap hari.

05

Produk yang berkualiti.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0 JUTA
2017

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Agent pertama Ummi yang berjaya di naikkan sebagai Stokis Gambang. Berjaya membeli sebuah kereta baru SUV Nissan Xtrail dengan statement daripada pendapatan De'Xandra.

Ainol Mardiah

Gambang.

Roslinda antara team ummi yang berjaya menjana pendapatan bersama De'Xandra/. Roslinda dapat jelaskan pinjaman MARA dan dapat Top Agent setiap bulan dan setiap tahun.

Roslinda Jusoh

Gombak.

Alhamdulillah Ummi dapat membantu Dr. Hasanah keluar dari masalah kewangan dengan menjana pendapatan bersama De'Xandra. Dr Hasanah memiliki perniagaan Gift melalui produk DeXandra.

Dr Hasanah Johari

Shah Alam.

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ