Salam perkenalan !

Hai, nama saya Noorkhaireen Khairudin a.k.a Kak Reen . Fragrance Director De'Xandra kawasan Kota Kemuning .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Bagaimana akak bermula..

Akak pernah bekerja di Arab Saudi...di sana perfume duty free ...beli lah byk2 tiap kali balik bercuti.. sekali balik bercuti mesti bawa perfume lebih 40 botol..haha Di sebab kan.. balik selamanya kerana suami dan anak2.. lama2 perfume koleksi akak susut dan habis.. puas mencari perfume yg sama seperti original tu..

Akak mula membeli DKNY Be Delicious...waktu tu akak tgok di fb.. tengah viral.. Dexandra ni..di sebab kan be delicious lebih melekat dari perfume ori di pasaran..akak bg tau abang...akak nk beli bau2 lain.. jadi akak beli 9 botol...6 bau utk akak..3 bau utk abg..

Bila dpt semua perfume yg akak order...wah.. dasyat nya.. masa tu ada issey miyaki.. bau nya. Melekat kat kerusi bila pakai.. akak kata.. akak yakin akak boleh buat Dexndra ni.. bermula lah pinjam duit adik rm1060 masa tu utk jadi agent..

Memang betul.. selang dua hari..top up stok..masyallah..lepas 8 bulan agent..akak fight utk stokis..sebab masa tu..ramai ds2 akak dah bermodal besar.. jadi akak nk bantu mereka menjadi agent..supaya bwh mereka ada ds2 pulak..

Hingga lah skrg..5 tahun bersama dexandra.. memang x pernah nak try perfume lain..sehingga ke hari ini

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Masyallah..Puan Erna ni idola akak..tiap kali dengar cerita puan erna..akak mesti menangis...sebab dpt rasa kesusahan beliau dulu utk berjaya sehingga sekarang.. sebab kecik2 akak pernah lalui zaman susah tu..

Semangat Puan Erna tak pernah padam..sejak akak kenal beliau 5 tahun lalu.. momentum beliau yg amat luar biasa.. walaupun di uji mengandung triplet.. kaki bengkak2.. menangis akak tengok.. tp semangat puan erna sangat luar biasa...

Allahu akhbar..moga puan erna terus sihat walafiat..terus bersemangat membantu kami semua dan membantu lebih ramai lagi

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Selepas akk di lantik sbg stokis di Kota Kemuning, Selangor. 

Akak mempunyai 30 agent yang sangat aktif dan lebih 100 dropships yang aktif pada waktu itu..tapi mejority daripada agent dan dropships akak bekerja sebagai nurse2.

Kawan-kawan nurse dari seluruh negeri.. kami ada 64 org dlm group nurse.. 30 org jadi group nurse akak..adalah agent dexandra.. Kami gegarkan hospital-hospital di seluruh negeri..

Sampai lah sekarang.. mereka masih setia bersama akak..

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Kerana Syarikat yang kukuh.

02

Visi & Misi syarikat yang jelas.

03

Leader yang hebat seperti Pn.Erna

04

Produk yang hebat tiada tandingan

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2015 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2021

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Bersama sama  De'Xandra dari 2015 lagi...dari tak minat berniaga. Sejak terjebak dengan dexandra berhenti sebagai nurse dan full time dgn outlet dexandra di kpg jawa klang.

ROHAIZA

Kg Jawa

Alhamdulillah, Kak Mariam boleh capai jualan 5 angka bersama De'Xandra. Kak Mariam buat jualan RM3000 hingga ke RM5000 setiap bulan secara part time.

INTAN EMMA

Jalan Kebun

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ