Salam perkenalan !

Hai, nama saya Azyana Md Nasir a.k.a Kak Queen . Fragrance Director De'Xandra kawasan Bukit Katil, Melaka .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Lebih mesra dengan panggilan kak Queen. Ini Journey KQ bersama De'Xandra.

Sebelum buat bisnes De'Xandra, KQ adalah pengurus yg menguruskan 4 buah bangunan di Melaka milik BISTARI. Ketika umur 35 tahun Kq pernah berazam untuk buat bisnes sendiri dan merancang utk resign pada umur 40 tahun.

Bermula dari beli perfume ori reject dari seorang kawan, beberapa bulan lepas tu ternampak iklan tentang De'Xandra wangian mesra solat. Terus terpikat. Mula-mula beli untuk guna sendiri. Bila tanya adik beradik semua nak kirim. So KQ terus la sign up agent pada Nov 2015 dengan modal permulaan masa tu siap pos RM1111.00

Bisnes De'Xandra KQ bermula dengan perkenalkan kepada family dan jiran. Terima Kasih De'Xandra atas ruang dan peluang. Insya Allah, KQ akan terus berjuang.💪

Kini hampir 7 tahun bersama De'Xandra.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

Best tentang De'Xandra adalah kerana kehebatan foundernya. De'Xandra berseri kerana ada wanita hebat disebalik tabir.

Mengenali founder nya Puan Ernayanee Nur Julaimi melalui akhbar. Buat diri ni tanam impian utk bertemu nya nanti.

Alhamdulillah..dengan izin Allah. Kq dapat bertemu beliau dan personally orang nya sgt periang, peramah, humble dan cantik.

De'Xandra penuh kasih sayang. Dari founder nya, bawa ke pihak team Hq hingga mengalir ke jemaahnya.

Pn Erna wanita besi... Misi dan Visinya sangat jelas dan beliau bukan buat utk diri dan keluarga. Beliau ingin bawa kami semua berjaya bersama. Sifat beliau buat kami rasa dihargai. Tq so much Puan Erna. ❤️

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Alhamdullilah,

Ibarat bercinta, makin hari makin sayang... Dari jual kepada orang terdekat. KQ mula beranikan diri buka car booth sales,  buka booth dan mula bina team dropship. dari sebuah bilik kecil. Upgrade ke balcony rumah mak abah utk npk kan otang kampung ada De'Xandra dlm kampung.

Pengalaman bersama biz ni... Hujan, ribut pasir, payung terbang, stok rosak dan basah diharungi ketika itu. Pengalaman demi pengalaman dan cabaran demi cabaran buatkan Kq semakin kuat utk berjuang. Mendapat sokongan kuat dari abah, mak, suami serta family, leader dan team ia buat Kq tekad.

Pada Ogos 2016, Kq dilantik menjadi stokis De'Xandra Bukit Katil, Melaka. Alhamdulillah... Kq buka home butik pada ketika itu yg diberi nama House of DQL. Melatih dan membimbing team utk terus berkembang adalah 1 tanggungjawab, menghadiri seminar anjuran hq serta meeting bersama antara aktiviti penting yang tidak dilepaskan.

Bila team makin membesar, Kq berhijrah dan menyewa kedai yg diberi nama D'Sawah Kq Shop. Alhamdulillah... Impian miliki kedai sendiri jadi realiti pada 2020.

Selain bergerak dalam pasukan, Kq membuat consignment dibeberapa pam minyak, kedai runcit, car wash dan kedai makan.

Kini, outlet Kq beroperasi penuh di Kampung Bukit Lintang, Melaka. 

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Wangian Memikat.

02

Milik Anak Melayu Berjiwa Kental.

03

Buka Peluang Perniagaan.

04

Misi dan Visi Founder Yang Jelas.

05

Sistem Dan Konsep Mudah.

06

Berdaya Saing.

07

Circle Yang Positif.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2020

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Juliyana join pada awal tahun 2016 sebagai ds dan pertengahan 2016 upgrade ke agent. Biz secara part time kerana bekerja. Juliyana jual kepada rakan sekerja, ada team ds dan buat consignment, jualan sebulan RM3K ke RM5K

NOORJULIYANAA

Ayer Molek

Fiza join pada tahun 2018 sebagai agent dan buat secara part time kerana bekerja. Beliau menjual kepada rakan sekerja, family dan banyak terima setgift. Jualan sebulan RM3K ke RM4K..

ROHANA AKA FIZA

Batu Berendam

Alhamdulillah, Dini boleh capai jualan 5 angka bersama De'Xandra. Beliau buat jualan RM2000 hingga ke RM4000 setiap bulan part time.

DINI NAZATUL NASREEN

Bukit Beruang

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ