Salam perkenalan !

Hai, nama saya Jefrizin Bin Abu Nawas a.k.a Papa Jef . Fragrance Director De'Xandra kawasan Kuantan, Pahang.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Papa bermula dengan De'Xandra pada awal 2015. Detik permulaannya adalah ketika menghadiri Seminar Dr Azizan. Dan pada masa tu juga founder tengah sharing di Hot Seat seminar pada tersebut. Dan ianya memberikan kesan yang mendalam dalam diri untuk mengenalinya lebih rapat lagi. 

Sebelum bersama De'Xandra papa adalah seorang bekas Tentera Laut dan seorang tenaga pengajar di salah sebuah kolej Marin dan Oil & Gas di Kemaman. Dalam masa itu juga papa membuat perniagaan sampingan iaitu wangian original reject. Oleh kerana minat yang mendalam dalam perniagaan, papa mengambil kesempatan untuk berniaga di pasar malam, pasar pagi, uptown dan juga di event-event.

Bila bertemu dengan Dexandra semacam ada tarikan yang kuat untuk menceburkan diri terus dan sepenuh masa untuk bersama De'Xandra. Alhamdulillah dengan komitmen dan semangat untuk terus berjuang dah hampir 7 tahun bersama De'Xandra meneruskan perniagaan dan perjuangan ini..

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

De'Xandra adalah satu keluarga dan jemaah yang besar dalam industri wangian di Malaysia. Puan Erna adalah pelopor dan watak utama dalam pembangunan De'Xandra. 

Beliau ada karismatik yang tersendiri. Misi dan visi yang jelas untuk membawa De'Xandra lebih ke hadapan. Sifat berani dan keyakinan diri yang kuat untuk membawa De'Xandra lebih maju ke hadapan. 

Sifat kasih sayang, toleransi, sabar, semangat dan memberi inspirasi pada ramai orang buatkan nama De'Xandra di segani.

Perjalanan Papa Bersama De'Xandra

Perjalanan bersama De'Xandra ini adalah salah satu titik tolak yang merubah hidup papa.

Setelah 6 bulan sebagai agen iaitu pada bulan Ogos 2015 papa telah dinaikkan sebagai seorang Stokis. Lebih besar tanggungjawab dan amanah yang perlu di pikul. Papa ambil semua ini sebagai lembaran baru untuk terus melangkah lebih kehadapan.

Dalam masa yang sama juga papa mengendalikan satu Outlet di Kuantan dan membimbing lebih 300 orang reseller samada agen dan dropship di bawah naungan The Lukah company. Sangat teruja dan bersemangat untuk membimbing team agar berjaya bersama.

Kejayaan tidak akan dapat di kecapi. Dan papa mengambil untuk menyertai setiap seminar yang di anjurkan oleh pihak HQ dan beberapa seminar lain hingga ke saat ini. Semuanya untuk di kongsi bersama team.

Kenapa Papa Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, papa terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Visi dan misi Dexandra yang jelas ke hadapan.

02

Produk yang berkualiti.

03

Pelbagai jenis serta marketing tool.

04

Culture yang best dalam syarikat.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0

Antara Team Papa Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Muslizawati join Dexandra pada 2016 sebagai Agen Kempadang Kuantan dan pernah membuat jualan RM5000 - RM10,000 sebulan.  Seorang yang sangat komited dan sentiasa bersemangat tinggi dan mrmberikan inspirasi dalam team. Mempunyai kiosh di ECM Kuantan.

MUSLIZAWATI

Kuantan

Wan Marina join Dexandra pada 2016 sebagai Agen di Kerteh. Wan Marina mampu membuat jualan RM10,000 - RM15,000 sebulan. Seorang yang rajin berusaha dan semangat juang yang tinggi bersama De'Xandra.  Sangat aktif dan komited. Mempunyai Kiosk di Mesramall Kerteh.

WAN MARINA

Kerteh

Nak Papa Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi papa sekarang untuk konsultasi PERCUMA.