Salam perkenalan !

Hai, nama saya Zamnariza Binti Abass a.k.a Cik Ina . Fragrance Director De'Xandra kawasan Iskandar Puteri, Johor.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Saya bermula berniaga De'Xandra 5 tahun lalu. Saya berniaga bersama suami yang merupakan pasangan yang bekerja tetapi memulakan perniagaan bila kami rasakan ramai di antara kita yang bekerja tetapi pendapatan tidak meningkat selaras dengan komitmen ekonomi keluarga.

Jadi melalui perniagaan ini kami ingin mereka diluar sana berusaha untuk mendapatkan kehidupan yang lebih baik melalui usaha mereka sendiri di dalam perniagaan. Berniaga memang tidak mudah terutama dari segi pengurusan masa.

Saya mula berniaga dari rumah kemudian pindah ke kedai apabila stok Dexandra memenuhi setiap ruang rumah. Selain menjual secara retail di Kedai, kami juga mempunyai rangkaian Agen dan dropship yang sama-sama berniaga yang terdiri dari suri rumah sepenuh masa dan bekerja seperti kami.

Saya bersyukur kerana ditemukan dengan perniagaan Dexandra kerana bukan sahaja produk yg berkualiti tapi system yang ada memudahkan reseller berniaga walaupun secara part time. Untung pun boleh tahan.. sebab tu saya masih kekal denga produk ini "

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa.

Bagi saya Puan Erna Mentor, Founder, pemimpin dan rakan yang baik. Elemen kasih sayang dan kerja keras bermula dari bawah membuatkan dia mempunyai pengalaman yang terbaik untuk membawa kami Bersama maju dalam perniagaan.

Semakin maju perniagaan De xandra semakin dia menampakkan kepada resellernya visi misi perniagaannya dengan jelas. Seorang yang besar hati tapi sentiasa merendah diri dan sedia menerima teguran dan idea.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Perjalanan Biznez saya bermula sebagai agen pada akhir tahun 2016 dan fight selama 3 bulan untuk menjadi Stokis. Bermula dengan berniaga di rumah hanya saya dan suami yang menguruskan order selepas balik kerja dan full time pada hujung minggu. Berniaga dengan ada system memudahkan kami mengurus.

Pada masa yang sama perniagaan ini tidak saya bina sendiri tetapi kami bekerjasama dengan rangkain Agen dan dropship dari team kami. Sampai satu tahap kami perlu berpindah ke kedai dan ada staff sendiri. Tidak ada yang mudah dalam perniagaan.

Begitu juga kami ada pasang surutnya namun semangat, ilmu, mentor dan tindakan yang betul membuatkan kami bertahan hingga ke hari ini. Sentiasa terbuka dan mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin berusaha dalam perniagaan Bersama kami.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Margin keuntungan yang besar pada setiap peringkat reseller

02

Produk yang berkualiti dan pelbagai jenis yang mampu memenuhi permintaan semasa pembeli.

03

Marketing tools disediakan memudahkan reeller membuat marketing dan jenama ini telah dikenali ramai.

04

Visi dan Misi syarikat yang jelas membolehkan kata tahu jauh mana perniagaan ini akan pergi dan berkembang

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2017

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Bermula daripada dropship di rumah sehinggalah mempunyai kiosk sendiri di De'Xandra IOI Mall Kulai, Puan Alizah yakin dan terus berjaya bersama De'Xandra. Kini beliau mula aktif mempromosikan set gift De'Xandra dan meraih pendapatan mencecah sehingga 5 angka.

ALIZAH OTHAMAN

Kulai,Johor

Bermula dengan mencuba sebagai agen dan kini berjaya membuka kiosk sendiri di De'Xandra Bazar Karat Johor Bahru. Cekal dan yakin bersama De'Xandra untuk meraih pendapatan purata sehingga 5 angka

ZAINITA LUBIS

Johor Bahru

Siapa tahu seorang suri rumah yang bermula dengan dropship kini adalah agent aktif di De'Xandra Bandar Putra Kulai. Meraih pendapatan purata 4 angka sebulan sesuatu yang disyukuri oleh Junaidah dan keluarga

JUNAIDAH

Kulai

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ