Salam perkenalan !

Hai, nama saya Nurul Ilyani Binti Ruslan. Fragrance Director De'Xandra kawasan Putrajaya .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

A little bit of me...

Saya merupakan full time Government Servant. Namun, saya memberanikan diri untuk menceburi dunia perniagaan... Saya bermula dengan dropship Oshien2u, selepas Oshien2u mengeluarkan De'Xandra, saya tak melepaskan peluang untuk grab menjadi orang terawal. Dan pada 2016, saya berjaya menjadi Director De'Xandra batch pertama.

Alhamdulillah saya bersyukur dapat bertemu dengan De'Xandra... Ini kerana menjadi reseller De'Xandra, telah membuka minda saya. Kebergantungan kita adalah kepada Allah s.w.t. Allah s.w.t. segala-galanya. Dan 2022, adalah tahun ketujuh saya bersama De'Xandra...

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Saya suka Pn Erna kerana beliau seorang yang penyayang, dan sedia membantu tak kira masa.

Beliau juga bercita-cita tinggi untuk menjadikan De'Xandra wangian bertaraf antarabangsa. Saya kagum dengan semangat juang beliau yang nak tolong reseller beliau...

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Pada 2016, Alhamdulillah saya dilantik menjadi Stokis De'Xandra Putrajaya. Sehingga kini, saya telah melatih seramai 300 orang Agen dan Dropship di bawah saya.

Dan Alhamdulillah, pada tahun 2018, saya telah melahirkan anak stokis seramai 2 orang... Dan pada tahun 2021, saya telah dianugerahkan menjadi Stokis Infinite.

Di sepanjang hampir 7 tahun bersama De'Xandra, saya banyak menghadiri kelas-kelas untuk menambah ilmu perniagaan. Ilmu-ilmu ini saya akan sampaikan kepada team saya. Supaya kami sama-sama berkembang.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Kebersamaan yang erat.

02

HQ menyediakan reward yang best.

03

HQ menjaga jemaah.

04

Founder yang best.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2016

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Beliau seorang yang surirumah dan mempunyai Advisor seramail 50 orang. Jualan tertinggi beliau adalah RM10,000 sebulan. Dan kebanyakan sale beliau adalah dari gift set. Advisor beliau juga antara yang aktif membuatkan pembelian beliau dari saya juga banyak. Beliau juga seorang yang sentiasa mengejar target yang diberikan oleh saya. Dan beliau akan capai target tersebut.

AIZATUL AZMA

Kedah

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ