Salam perkenalan !

Hai, nama saya Noorasikin Binti Abdul Rahman a.k.a Nora . Fragrance Director De'Xandra kawasan Melaka .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Kisah Bagaimana SAYA bermula....

Saya terjebak dengan De'Xandra setelah terpandang posting tentang founder De'Xandra iaitu Puan Erna pada awal tahun 2015, namun pada waktu itu saya masih lagi kurang yakin untuk Join sebagai Reseller, lagipun saya merupakan penjawat awam yang berpendapatan tetap.

Saya bermula dengan mencuba sebagai pengguna,wangian pertama yang saya beli ketika itu ialah GUCCI FLORA dan saya dapati baunya sedap dan tahan lama, ramai rakan di ofis yang tegur tentang wangian yang saya pakai ketika itu dan saya mula kumpul order dari rakan ofis lalu saya mencari Stokis terdekat di Melaka untuk mengetahui lebih lanjut tentang sistem Reseller dan tertarik untuk menjadi AGENT De'Xandra pada bulan November 2015.

Saya memang minat berniaga walaupun bekerja, sebelum dengan De'Xandra, saya juga pernah menjadi Agent dan Stokis produk lain seperti One Drop Perfumes, Produk Mari Hamil, Losyen Secret Korea dan macam macam lagi.

Alhamdulillah Dalam sedar tak sedar kini sudah 6 tahun saya bersama De'Xandra , hanya setahun saya sebagai Agent dan terus upgrade ke level Stokis kerana saya mula membina Agent dibawah saya, saya juga yakin dan percaya yang De'Xandra akan pergi jauh suatu hari nanti kerana Kualiti dan nilai yang setanding wangian antarabangsa.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra satu nama yang tidak asing lagi di Malaysia sebagai pelopor wangian local setanding antarabangsa

Selain nama brand De'Xandra yang terkenal, disebaliknya berdiri kukuh seorang FOUNDER iaitu Puan Erna yang besar hatinya, yang selalu rasa dekat dengan semua reseller dibawah naungannya, sifatnya yang mesra dan merendah diri selalu menjadi sebutan ramai.

Bersama De'Xandra saya rasa amat selesa seperti bersama keluarga kerana jalinan ukhwah yang terbina di antara satu sama lain.

Saya juga berasa yakin dengan De'Xandra kerana Puan Erna mempunyai visi dan misi yang jelas untuk bersama sama membina dan memperkukuhkan lagi De'Xandra dengan segala Agenda yang teratur untuk memastikan semua golongan dari reseller dan pengguna mendapat manfaat darinya.

Yang pasti De'Xandra sentiasa berada 10 langkah ke hadapan dan menjadi benchmark kepada brand lain.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Walaupun bermula sebagai Agent sahaja, saya tidak hanya duduk selesa. Saya mula upgrade diri dengan menyertai Seminar yang dianjurkan HQ De'Xandra, dari situ saya mula yakin untuk melangkah setapak lagi dan menjadi Stokis De'Xandra pada tahun 2017.

Saya mula membina rangkaian agent dan dropship dibawah saya, selain itu saya juga mula berniaga secara Face To Face direct terus dengan pelanggan dengan menyertai pelbagai event jualan di Mall dan juga event luar, dengan cara itu saya berasa lebih dekat dengan pelanggan dan mendapat banyak feedback positif dari mereka.

Saya juga kongsikan ilmu dan pengalaman yang saya ada dan hasilnya ada beberapa agent saya turut mengikut jejak langkah saya dengan Upgrade diri untuk hadir ke seminar anjuran HQ. Mereka juga mempunyai kiosk di Mall dan membuat jualan secara retail iaitu direct terus pada pelanggan

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Brand yang sangat terkenal dari ditubuhkan sehingga sekarang.

02

Circle dan budaya yang sentiasa memberikan impact dalam bisnes.

03

Founder yang humble dan sentiasa selesaikan masalah dengan bijaksana

04

Ilmu yang mahal yang diberikan oleh HQ setiap minggu.

05

Sentiasa improve kualiti produk.

06

Keuntungan yang sangat tinggi.

07

Hala tuju syarikat yang sangat jelas.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2019

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Azreen mula join De'Xandra pada tahun 2016 sebagai agent De'Xandra Kulai Johor. Dulu bekerja di Bank tapi kini Berniaga secara full time dengan De'Xandra dan mempelbagaikan cara menjual De'Xandra dengan pilihan jenis gubahan dan mampu mencapai jualan RM10,000~RM20,000 Sebulan.

NOOR AZREEN

Kulai Johor

Alhamdulillah, Syazana boleh capai jualan 5 angka bersama De'Xandra. Beliau buat jualan RM3000 hingga ke RM5000 setiap bulan secara part time.

NUR SYAZANA

Senai Johor

Baizura mula join De'Xandra pada 2016 sebagai Agent De'Xandra Melaka Tengah, buat secara part time, mencapai jualan RM1000~RM3000 sebulan.

BAIZURA

Melaka Tengah

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ