Dubai – Musky, Mewah dan Menggoda

14 December 2018 Izzati Hassan Uncategorized

Bermula daripada sebuah kampung nelayan, Dubai berubah menjadi sebuah negara pengeluar minyak, pelabuhan perdagangan yang terkenal di dunia. Merupakan tumpuan pelancong dari Timur dan Barat, Dubai menawarkan bangunan yang indah dan pengalaman yang mewah di setiap sudut. Antara bangunan yang cukup ikonik adalah bangunan tertinggi di dunia, Burj Al-Khalifa. Ia cukup tinggi sehinggakan puncak bangunan dan aras bawah mempunyai dua waktu solat berbeza!

Biarpun Dubai dipenuhi warga pelbagai bangsa dan agama dari seluruh dunia, ia masih mengekalkan ciri Timur Tengah nya. Warga Arab Dubai masih meminati wangian ala klasik, mewah Arab iaitu wangian musky dan berbunga bagi wanita dan musky berkayu bagi lelaki.

Jika anda ingin ke Dubai, kami cadangkan wangian De’Xandra DX Sultan bagi lelaki dan DX Narcy Women atau DX Figura bagi si gadis. DX Sultan beraroma musky berkayu yang maskulin dan berani sesuai dengan ciri lelaki Timur Tengah yang agresif dan dominan. DX Narcy pula beraroma bunga ros disulami aroma musky yang memberikan jiwa lembut tapi matang, manakala DX Figura untuk gadis lebih muda dan playful dengan bau agak lembut namun tetap sedikit musky-floral.

Dapatkan DX Rare ini dengan harga RM100 untuk dua botol bersempena VacayScent Sale 2018. Bagi yang bertuah, anda mungkin akan menerima salah satu dari hadiah cabutan bertuah sepanjang promosi ini. Dapatkannya sekarang daripada reseller terdekat anda!