ALERT! Dropship Tanpa Modal Hanya Untuk Anda Yang Serius dan Betul-Betul Nak Mulakan Bisnes Dalam Fasa PKP Sekarang Ni Tanpa Perlu Keluarkan Sebarang Modal & Tanpa Perlu Bayar Yuran Pendaftaran..

Dalam waktu PKP, kami tahu ramai yang terkesan dan mencari peluang perniagaan yang tiada risiko serta berpotensi tinggi . Kami akan guide anda untuk jana pendapatan walaupun anda ZERO dalam bisnes .

WARNING! Tawaran ini tidak sesuai untuk anda jika anda TAK SERIUS dan TAK BOLEH BAGI KOMITMEN untuk berjaya…

Top 3 Reason

Kenapa Anda Perlu Sertai Dropship Tanpa Modal De’Xandra Sekarang

#1 - Anda Tak Perlu Modal Untuk Mula

Yuran pendaftaran dropship De’Xandra adalah RM150 . Tapi.. untuk tempoh waktu terhad, and boleh mula bisnes De’Xandra tanpa keluarkan sebarang modal walaupun 1 sen pun .

#2 - Tak Perlu Beli & Simpan Stok

Anda tak perlu keluarkan duit simpanan, duit KWSP atau pinjam dengan kawan-kawan untuk beli stok . Zero risiko dan jimat ruang .

#3 - Tak Perlu Packing dan Pos Barang

Anda jimat kos dari segi plastik poslaju, bubblewrap, minyak kereta untuk anda pos barang ke pejabat pos . Anda juga tidak akan terdedah dengan risiko terkena jangkitan COVID-19 . Biar kami uruskan semua .

Mereka Telah Berjaya

Walaupun Bermula Secara Kecil-Kecilan, Sekarang Buat ribuan RM !

Sharifah | Selangor

Dulu, beliau pernah berniaga macam-macam seperti servis menjahit, kedai makan dan banyak lagi. Beliau mendaftar sebagai dropship pada 2015, beliau telah berjaya mencapai jualan RM1 Juta pada 2017. Kini beliau antara reseller paling top dalam De’Xandra.

Roselind | Sabah

Beliau bermula secara kecil-kecilan jauh di Semporna, Sabah. Walaupun jauh, dengan sistem De’Xandra yang teratur, beliau telah berjaya upgrade dari dropship kepada stokis. Kini beliau telah mempunyai outlet De’Xandra sendiri di Semporna.

Aliah | Selangor

Beliau menyertai De’Xandra semasa dalam pengajian di UITM. Walaupun sibuk dengan pengajian ijazah, beliau berjaya membahagikan masa untuk belajar dan berbisnes. Paling mengejutkan beliau mencapai jualan RM 1 Juta di usia yang sangat muda. Beliau juga kini antara reseller yang top dalam De’Xandra.

Radhie | Sarawak

Beliau sangat komited untuk berjaya dalam industri wangian yang majoritinya diceburi oleh wanita. Beliau bermula dengan apa yang ada, dan kini telah memiliki beberapa kiosk De’Xandra di Shopping Mall utama sekitar KL, Penang dan Sarawak.

Yuran pendaftaran sebenar adalah RM150 !

Tapi untuk tempoh waktu terhad ni,

Anda cuma perlu ada komitmen dan kesungguhan untuk follow step-by-step untuk berjaya .

Pendaftaran akan ditutup dalam masa :

Hari
Jam
Minit
Saat