Salam perkenalan !

Hai, nama saya Nadia Nadhirah Bt Mohd Fauzi a.k.a CikNad. Fragrance Director De'Xandra kawasan Pasir Gudang.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Ciknad bermula dengan De'Xandra pada akhir tahun Nov 2015 sebagai salah seorang dropship dengan Pendaftaran RM150 pada permulaannya.

Ketika saat ciknad bermula dengan De'Xandra adalah saat Ciknad sedang jatuh dan mengalami masalah kewangan yang sangat teruk sehingga tidak mampu untuk membayar kereta selama 3 bulan dan berhenti dari bekerja sebagai Assitant manager pizza hut malaysia dan Juga sebagai salah seorang Dcm Elken(iaitu salah sebuah syarikat MLM).

Walau bagaimanapun ciknad sangat suka akan perniagaan kerana Arwah mama ciknad juga seorang perniaga…Dengan De'Xandra segalanya bermula…Dan De'Xandra mengubah 100% pendapatan ciknad dan ciknad mampu meraih pendapatan lebih 5 angka dan terus megorak langkah ke Agent…

Sedar tak sedar sehingga la kehari ini hampir 7 tahun lebih ciknad bersama De'Xandra. Alhamdulillah syukur Ya Allah.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Pada Ciknad, Puan Erna adalah insan yang sangat luar biasa semangatnya.

Insan yang Jelas tentang Visi dan misinya dalam menaikkan nama DE'XANDRA, insan yang penuh kasih sayang serta leader yang sangat mempunyai aura luarbiasa dalam memimpin Pasukan Dexandra… Dalam lembut serta kasih sayang penuh dengan tegas nya…Puan Erna adalah salah seorang ikon bisneswomen yang Ciknad sangat kagumi.

Selain daripada personaliti Puan Erna yang sangat memberi inspirasi…Wangian De'Xandra serta kualiti yang terbaik sentiasa mendapat permintaan yang tinggi dalam pasaran di kalangan pengguna.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Tidak lama sebagai Agen, Pada tahun 2017 ciknad dilantik sebagai Stokist sah Dexandra Di Pasir gudang,masai Johor. Selama menjadi stokist Ciknad melatih 500 orang dropship serta agent dibawah team Ciknad…

Tidak mudah cepat selesa, Ciknad sentiasa topup ilmu dari segi pemasaran,pengurusan dan sebagainya…Ilmu yang ciknad dapat akan terus ciknad apply kan kepada team. 

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Produk yang sangat berkualiti dalam pasaran.

02

Marketing tool disediakan serta brand dikenali

03

Margin keuntungan yang besar bagi setiap produk keluaran De'Xandra

04

Visi dan misi syarikat sangat jelas.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang Pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2018

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ