Salam perkenalan !

Hai, nama saya Hafsah Binti Hamdan. Fragrance Director De'Xandra kawasan Alor Setar .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Baru membina hidup berkeluarga dengan kerja tetap sebagai guru jauh dari ibu dan ayah di Bangi, tinggal di Kedah mengikut suami dengan gaji tetap setiap bulan cukup sebenarnya tetapi tidak bebas untuk berbelanja dan membelanjakan duit untuk orang lain. Tekad untuk mencari pendapatan sampingan dalam pelbagai produk di usahakan jual sebai dropship melalui media sosial.

Bertemu Najibah kenalan lama gigih menjual original rejected perfume di FB tanpa yuran penyertaan sebagai dropship.Untung pun besar! Lalu terus rajin buat iklan hari-hari tanpa gagal dan hasilnya Masya Allah boleh untung RM30 dari sebotol cukup menggembirakan.Puan Najibah berkata ada produk sendiri dan baru lebih murah bau sama dengan international perfume.

Pejam mata tolak separuh gaji sendiri upgrade menjadi Agent De’Xandra perfume pada waktu itu masih baru tidak dikenali. Awalnya suami marah asyik dengan media sosial,namun lama-lama nampak hasil luar biasa menjual Secara online semata.Bermula dari situ gabungan Che Sah dan Che Mie mengatur langkah menyewa tapak jualan dan strategi tanpa henti untuk membuat jualan sungguh-sungguh kerana nampak jalan terang menuju kejayaan. Biar kecil-kecil mulanya biar sederhana sesuai dengan kemampuan kami yang berkerja.Dari rumah pindah ke kiosk comel satu hingga 3 kiosk.

Alhamdulillah,perantara rezeki melimpah ruah melalui De’Xandra Perfume sehingga sekarang.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

Madam Erna seorang yang cekal.Dalam kelembutan Ada ketegasan bak harimau tidur di sebalik pokok bila keluar beraksi ternyata luar biasa.

Produk hasil idea dan marketing luar biasa De’Xandra menjadi perintis utama dalam negara sehinggakan produk lain mula menuruti jejak Erna.

Jatuh bangun kritikan dan pujian hanya permulaan dan ia tidak akan berakhir kerana Erna dan team ada visi sendiri membesarkan empayar De’Xandra bantu keluarga besar dan komuniti sendiri dalam negara.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Sertai menjual De’Xandra bermula pertengahan 2015 dan upgrade menjadi Agent 2016.Berjaya menjual dengan capaian target pada 2017 dan mengorak langkah dengan stok di rumah

Mula menyewa tapak kiosk di pusat beli belah utama di Alor Setar yang masih baru dibuka.Kami tidak mahu bermula dengan Outlet kerana bermula kecil-kecilan itu lebih selamat.Tahun seterusnya menambah satu kiosk lagi menjadi 2 kiosk di Alor Setar.

Agent-agent lebih ramai di Sungai Petani hub stok di kiosk Tesco SP Utara disebalik untuk memudahkan mereka mengambil stok dan kiosk ketiga diadakan.Sungguh bukan mudah berniaga bila botol dexandra bertukar baru dan harga bertukar.

Agent-agent mula perlahan rentaknya.Kami gagahkan jua tanpa untung besar janji masih bertahan dan teruskan perjuangan.

Sehingga Kini 3 kiosk kekal beraksi dan InsyaAllah 16/1/2022 Kiosk keempat bakal dibuka 😉

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Brand yang sangat terkenal dari ditubuhkan sehingga sekarang.

02

Circle dan budaya yang sentiasa memberikan impact dalam bisnes.

03

Founder yang humble dan sentiasa selesaikan masalah dengan bijaksana

04

Ilmu yang mahal yang diberikan oleh HQ setiap minggu.

05

Sentiasa improve kualiti produk.

06

Keuntungan yang sangat tinggi.

07

Hala tuju syarikat yang sangat jelas.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2018

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Seorang pemilik kedai kosmetik depan Maydin Jalan Dato' Kumbar Alor Setar bermula sebagai dropship tanpa kedai sehingga dapat membuka kedai sendiri. Sherliza mula menjual perfume De'Xandra pada tahun 2016, dan masih menjadi reseller De'Xandra sehingga kehari ini.

SHERLIZA

Jalan Dato’ Kumbar

Akmal antara team saya yang berjaya membuat jualan secara tetap setiap bulan sebanyak RM3000 - RM5000.

AKMAL

Sungai Petani

Tirah juga antara team saya yang berjaya bersama De'Xandra. Jualan setiap bulan RM6,000 - RM8,000 Butik De’Xandra di Giant Bakar Arang kini dikenali sebagai TF Value Mart dari 2018 hingga kini.

TIRAH MARZUKI

Bakar Arang SP

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ