Salam perkenalan !

Hai, nama saya Noor Aleeya a.k.a . Fragrance Director De'Xandra kawasan Pasir Puteh .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Saya bermula dengan De'Xandra pada 6 tahun yang lepas pada 2015. Sewaktu itu saya bermula sebagai agent sah De'Xandra

Sebelum saya berniaga saya merupakan surirumah sepenuh masa.Saya bersyukur dikenalkan dengan De'Xandra dalam sedar tak sedar sekarang saya bersama De'Xandra selama 6 tahun.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

Saya suka Puan Erna kerana sifat dan semangatnya yang luar biasa dan sentiasa membantu,selalu kehadapan membentuk strategi untuk terus majukan De'Xandra sehingga kini.

Selain itu juga,Puan Erna sangat memberi inspirasi kepada saya dan membawa nama De'Xandra dengan wangian yang berkualiti serta permintaan yang tinggi.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Perjalanan saya bersama De'Xandra sebagai agen bermula pada akhir tahun 2015. Tetapi setelah beberapa bulan, pada pertengahan 2016, alhamdullilah saya telah dilantik secara rasmi sebagai Stokis De'Xandra Pasir Puteh yang sah. Saya mempunyai satu outlet di sekitar bandar Pasir Puteh, Kelantan.

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2017

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ