Salam perkenalan !

Hai, nama saya Ainol Mardhiah a.k.a Kak Ainol . Fragrance Director De'Xandra kawasan Beserah Kuantan.

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Detik pertemuan dengan dexandra bila akak tercari cari bisnes online yg kene dengan jiwa. Ini kerana bisnes sebelum ni akak ambil produk secara borong dan jual sendiri sahaja tanpa ada guide dari sesiapa.

Jadi akak bertemu dengan leader dexandra akak ni akak rasa best sangat kerana akak betul betul di Tunjuk ajar cara yang betul untuk berniaga dari rumah walaupun berstatus surirumah. Kerana akak sendiri terinspirasi dengan leader akak yang juga sorang surirumah mampu buat income 5 angka sebulan dengan bisnes De'Xandra ni.

Akak juga bermula dari dropship bermodalkan RM150 dengan 1 set tester kit waktu itu. Dan hanya dengan platform Facebook personal akak berjaya upgrade kan diri dari dropship kemudian ke agent sampai la sekarang ke peringkat director dexandra sepanjang 5 tahun perjalanan akak bersama bisnes De'Xandra.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

De'Xandra ini kuat kerana adanya founder yang sangat-sangat luar biasa. Kenapa akak masih lagi bertahan bersama Dexandra setelah hampir 5 tahun.

Sebab nya dexandra sentiasa memberi ilmu marketing ilmu bisnes ilmu untuk upgrade diri lebih Maju ke depan. Sentiasa memberi jalan kepada kami untuk terus melangkah ke hadapan dengan misi dan visi yang jelas dan semakin besar.

Puan erna antara idola akak dalam dunia bisnes ini kerana pemikiran beliau yang sentiasa lebih ke hadapan walaupun beza umur kami hanya 1 tahun.

Namun ilmu dan pengalaman Beliau sangat jauh berbeza. Dan beliau sentiasa optimis dan positif untuk mencapai impian beliau.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Dari tempoh sepanjang 1 tahun menjadi dropship kemudian 8 bulan menjadi agent dan di lantik menjadi director dexandra pada tahun 2017. Dari petaling jaya berpindah ke kuantan. Dari bisnes 100% online akak cuba2 terjebak dengan bisnes offline dengan berniaga secara carbooth sale. Dari CBS ni akak mula mengorak langkah join event hari raya.

Pengalaman yang sangat berharga bagi akak yang pada mulanya hanya lah sorang surirumah. Namun kini mampu upah pekerja untuk membantu akak dalam menguruskan bisnes akak bersama sama. Selama akak menjadi director dexandra kini ada hampir 30 orang anak2 team yang aktif sama2 Berkongsi rezeki di dalam bisnes dexandra ini.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Kerana marketing tools yang disediakan dari HQ

02

Produk berkualiti dan ada banyak pilihan.

03

Margin keuntungan yang tinggi.

04

Jenama yang sudah dipercayai.

05

Culture yang best dalam company.

06

Kelas yang disediakan dari HQ untuk sentiasa upgrade ilmu.

07

Leader yang fokus pada result.

08

Visi dan misi syarikat yang jelas

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2020

Antara Team Saya Yang Berjaya

Ada yang berjaya mencapai jualan sehingga 5 angka sebulan!

Antara agent yang sangat komited walaupun bisnes dexandra hanya lah part time kerana masih lagi bekerja. Namun hanafi bersama isteri tetap fokus hingga dapat konsisten capai sale 4 angka sebulan. Beliau juga berjaya capai reward gold bar dan sentiasa menjadi top achiever comprador.

HANAFI

Kuantan

Walaupun jauh diseberang laut china Selatan. Ianya tidak mematahkan semangat beliau untuk terus memberi komitmen bersama Dexandra. Pernah mencapai reward gold bar dan membuat sales 4 angka sebulan.

KHAFIZZAH

Bintulu

Seorang surirumah yang bersemangat tinggi. Walaupun sibuk menguruskan anak anak tetap mampu mencari income sendiri bersama Dexandra. Seorang ibu yang gigih . Beliau juga mencapai sales bulanan 4 angka dan pernah mendapat reward dari leader.

RAIHAN

Puncak Alam

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ