Eeeeee bau apa ni? Bau hapak & kepam? Bau kurang menyenangkan!

Nak memandu pun stress. Nak bagi org tumpang kereta pun malu. Nak fokus pemanduan pun susah.

Lebih 80% Pemilik Kereta Pernah Mengalami Situasi Ini

Sisa makanan bersepah dalam kereta

Air tumpah di kusyen kereta . Kalau air mineral takpe, kalau kopi atau teh yang tumpah, habislah...

Kereta jadi stor tempat simpanan kasut, alatan sukan dan banyak lagi...

Situasi Seperti Ini Yang Menyebabkan Kereta Anda Berbau Hapak & Kepam

Jika dibiarkan, anda mungkin akan mengalami masalah yang lebih SERIUS ! 😟

Perkara ini mungkin nampak remeh, tetapi masalah kecil jika tidak diatasi lama kelamaan ianya memberi kesan yang BESAR dalam kehidupan .

Antara kesan yang bakal dihadapi...

Mohon dijauhkan daripada berlaku kemalangan . Tetapi jika anda nak tahu :

Pada tahun 2021 kadar kemurungan yang berpunca dari tekanan di Malaysia meningkat kepada 2.3 peratus iaitu sebanyak setengah juta orang.

Yang lebih membimbangkan kemurungan membawa kepada masalah kesihatan yang lebih teruk dan boleh membawa maut.

Jangan sampai bauan yang kurang menyenangkan mengganggu emosi dan mood anda sepanjang hari.

Apa yang anda lakukan sekiranya mood anda sentiasa “kelaut” hanya di sebabkan permasalahan kecil seperti bauan kurang menyenangkan di dalam kereta?

Buat tak tahu je? Atau atasi permasalahan kecil ni?

Dari sudut pandang seorang pemandu, kami faham kadang kala kita terlalu busy dengan aktiviti harian sehinggakan permasalah kecil ini dibiarkan berterusan tanpa sebarang penyelesaian.

Tetapi, jika anda terus biarkan...

Masuk-masuk kereta nak pergi kerja dah stress bau tak best . Tengok tu sampai nak termuntah lah .

Pagi-pagi mood dah swing . Kat office banyak masalah pula, stress lagi pasal kerja. Tengok tu sampai bergaduh dengan rakan sekerja . Kerja tak settle stress level naik pula .

Dah habis kerja, ingat nak rilex tapi, eh masuk kereta bau tak best lagi, tambah lagi stress sedia ada . Muntah lagi sekali pula .

Sampai rumah masalah tak selesai, mood dan emosi makin down . Menangis tak berlagu .

JADIKAN KENDERAAN ANDA PUSAT TERAPI UNTUK MENAIKKAN MOOD & EMOSI ANDA

Bagaimana nak buat ?

Sentiasa Jaga Kebersihan

Bila menjaga kebersihan kenderaan, udara yang terhasil tidak mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan. Anda boleh memandu dengan selesa .

Tetapi untuk mengurangkan tekanan dan meningkatkan mood ceria dan happy sepanjang pemanduan, anda perlu meletakkan penyaman udara agar dapat membantu anda mengalami pemanduan yang tenang dan selesa.

Memperkenalkan Wangian Kenderaan & Rumah

DE'XANDRA AIR FRESHENER

12 Wangian Air Freshener menceriakan 100,000 pemilik kenderaan di Malaysia

KENAPA PERLU PEWANGI UDARA KETIKA MEMANDU ?

KENAPA AIR FRESHENER DE'XANDRA MENJADI PILIHAN ?

Apabila Menggunakan Air Freshener De'Xandra

Kereta LAMA terasa seperti kereta BAHARU

Suasana SURAM bertukar GEMBIRA

Nak pergi kerja jadi BERSEMANGAT !

berapa harga bagi sebuah keselesaan untuk memandu kenderaan anda ?

RM10 sahaja

Dengan RM10 je, kenderaan anda bakal menjadi pusat terapi yang menenangkan dan meredakan emosi

Mana lebih berbaloi ?

KFC atau Air Freshener De'Xandra ?

Dua-dua pun berbaloi !

Tetapi, KFC untuk kebahagiaan perut anda

Burrpp...alhamdulillah perut kenyang hati senang

Air Freshener De'Xandra untuk memberi keselesaan dan menenangkan emosi anda semasa memandu

Selesanya, emosi saya sentiasa tenang dan saya bersemangat !

Nak memandu pun fokus, inshaAllah selamat .