Salam perkenalan !

Hai, nama saya Mohd Farhan Bin Jamaludin. Fragrance Director De'Xandra kawasan Seri Kembangan .

Saya telah membantu lebih 3,500 individu untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri menggunakan wangian De'Xandra yang tulen dan berkualiti .

Selain itu, saya juga telah melatih lebih 300 usahawan wangian De'Xandra menjana pendapatan RM1000 - RM3000 setiap bulan .

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan Minyak Wangi Paling Di Percayai Rakyat Malaysia?

Sebelum itu...

Sedikit Tentang Saya

Perjalanan saya dalam De'Xandra, bermula pada 10 Mei 2020. Dengan hanya bermodalkan RM30 sebagai advisor (dropship ketika itu), itu pun pinjam duit isteri.

Mengimbau pengalaman lalu, dengan pengalaman sebagai Pegawai Khidmat Pelanggan Maxis, Astro, dan Pegawai Penyiasat Jenayah PDRM, saya meniti perjalanan yang sangat panjang dan berliku.

Segalanya kerana kejatuhan demi kejatuhan yang saya alami dalam dunia perniagaan sejak tahun 2014. Menjadi mangsa GWG Forex, Skim Emas Tok Belagak, dan macam-macam lagi.

Mengenali De'Xandra, saya meniti naik dari jurang kejatuhan yang paling dalam. De'Xandra menghulur tangan di saat ramai menjauh. Membimbing di saat ramai tersenyum sumbing. Mendidik di saat ramai mengherdik.

Kekuatan Berniaga Dengan De'Xandra

Secara peribadi, De'Xandra banyak mengajar saya erti sebenar sebuah perniagaan.

Ya, ramai yang kata, jual produk orang ni susah. Namun, berbeza sangat dengan De'Xandra. Kerana, konsep perniagaan wangian De'Xandra bermula dengan redha kedua ibu bapa dan mementingkan semangat kebersamaan dan kekeluargaan.

Itulah apa yang diterapkan oleh Chairman dan Founder DeXandra, Puan Ernayanee Nur Binti Julaimi.

Dengan Visi dan misi yang jelas, dan personaliti yang sentiasa memberi inspirasi, beliau merupakan role model dan benchmark kepada ramai orang dan usahawan di luar sana.

Perjalanan Saya Bersama De'Xandra

Itulah serba sedikit perjalanan saya bersama De'Xandra.

Bermula dengan dropship bersama niat sekadar nak mendapatkan pendapatan tambahan pada 10 Mei 2020, saya buat sehabis baik selama sebulan sahaja sebelum naik menjadi Ejen De'Xandra pada bulan Jun 2020.

Sepanjang Jun 2020 sehingga penghujung November 2021, memang cabaran dunia perniagaan itu sentiasa datang silih berganti. Dan sepanjang itu juga saya banyak belajar mencungkil petensi diri dengan bimbingan menyeluruh dari De'Xandra.

Alhamdulillah, berkat kesabaran dan semangat, dengan izin Allah, bermula Dec 2021, saya kini dinobatkan sebagai De'Xandra Fragrance Director Seri Kembangan, Selangor.

Kenapa Saya Memilih Meniaga Produk De'Xandra?

Di saat banyak peluang dan ruang untuk menerokai pelbagai bisnes lain, saya terus setia bersama De'Xandra sehingga kehari ini kerana....

01

Visi dan Misi yang jelas.

02

Margin Keuntungan yang besar.

03

Memartabatkan ilmu dalam perniagaan.

04

Jenama yang dipercayai.

05

Semangat kebersamaan yang tinggi.

06

Kelas bimbingan berterusan.

07

Potensi pasaran yang luas.

08

Marketing tools disediakan.

09

Industri wangian skala besar.

10

Result and task oriented.

Pencapaian Saya di dalam De'Xandra

Dari tahun 2016 hingga ke hari ini...

Rekod Jualan Tertinggi

Yang pernah Saya Capai Selama Berniaga Dengan De'Xandra Adalah...

RM 0
2021

Nak Saya Bantu Jana Pendapatan Dengan De'Xandra?

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA.

Laman ini dikendalikan oleh De’Xandra HQ